![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
ma gandeam eu (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu am folosit ieri peria simplu, fara rotatie si chiar mi-a placut cum a iesit. Este mult mai simplu decat cu peria si uscatorul.
Dar ma gandeam, din moment ce peria este in direct contact cu parul, iar caldura este putin ridicata, nu ar trebui sa folosim ceva pentru protectie termica? Voi folositi sau ati mai folosit asa ceva? |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu am folosit de frica sa nu incarce parul prea tare cum fac produsele de genul, insa cel putin la treapta a 2-a de caldura cred ca ar cam trebui.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si eu cam la fel + sa nu faca parul gras, lipicios etc..Eu folosesc numai treapta I. Dar intelesesem de undeva ca atat timp cat caldura nu este suportabila pentru fata (te arde daca tii prea aproape de fata), nu ar fi nici pentru par, se deterioreaza, usuca s.a... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Intrebare pentru fetele din Timisoara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) : prin ce magazine ati gasit peria asta, la un pret mai ok? Eu, pe net, cel mai "bun" pret l-am gasit la domo, 190 lei... cam mare totusi diferenta, fata de cei 140 de care povesteau fetele din capitala...
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
didi, media galaxy ai incercat? eu am gasit cel mai ieftin acolo, 1.800
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
didi, media galaxy ai incercat? eu am gasit cel mai ieftin acolo, 1.800 Nu am trecut pe acolo, m-am uitat doar pe siteurile magazinelor gen altex, domo, etc, pe care stiam ca le gasesc in oras. O sa trec astazi, multumesc. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mi-am cumparat peria si am folosit-o aseara, pentru prima data. Nu pot sa zic ca m-am tras de par mai mult decat de obicei, nici ca mi-au cazut mai multe fire. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A mers mult mai usor, decat atunci vand foloseam uscatorul de par si peria si arata ok. Am, insa, o alta intrebare: periei mele, chiar dupa prima folosire, i s-au rasfirat perii si s-au indoit putin, in directia opusa celei in care am rotit... voi ati patit asa ceva? Sau a fost parul meu vinovat? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
am pus si eu mana pe un exemplar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
azi o sa ii fac inaugurarea.. sa vad cum functioneaza. parul trebuie sa fie inttodeauna ud sau da rezultate si pe uscat? |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meg, iti recomand s-o folosesti pe parul aproape uscat. Da rezultate mai bune.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 10:56 PM |
|