![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
La parul lung merge folosita?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
imi place la nebunie (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
eu am parul pana la umeri, cam asa.. dar o sa ma duc sa ma tund in scari, o sa se aseze mult mai bine zic eu. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
intrebare: ca sa stea parul mai mult asa.. coafat.. ce sa folosesc? spuma pe parul umed si apoi peria? fixativ dupa perie?
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
intrebare: ca sa stea parul mai mult asa.. coafat.. ce sa folosesc? spuma pe parul umed si apoi peria? fixativ dupa perie? Dap. Si se mentine mai mult. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si daca tot si spus de spuma, da si nume. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ceva care sa mearga si pentru parul uscat fara sa ma usuce de tot. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
This post has been edited by sweet_girl: Dec 12 2007, 10:14 PM |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Sweet, eu folosesc Londa Professional pentru par subtire. Si eu am parul uscat, dar asta contine balsam si il face tare matasos. Pur si simplu o iubesc. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu folosesc spuma de par pentru ca mi-l imbacseste si incurca. Din fericire am un par destul de cuminte, in sensul ca sta asa cum il coafez chiar daca nu dau cu spuma sau fixativ. Insa cand vreau sa fiu sigura ca nu se lasa repede, dupa ce termin de facut buclele dau cu fixativ peste tot, finut, caci ce-i prea mult strica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mersi, Ala! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) O sa ma uit si eu de ea intr-un salon. Desi eu am firul de par grosut, sper sa nu fie asta o problema..
Pe mine ma tenta intr-un timp si cea din gama K-Pak, de la Joico, dar nu stiu daca se gaseste la noi. K-PAK Thermal Design Foam Designed for: protective styling Benefits: Weightless, alcohol-free foam protects hair from dryness and dullness caused by thermal styling as well as leaving hair strong and healthy. Delivers exceptional body, volume and support for any hairstyle. Gives hair exceptional flexible hold without a hard or tacky feel. si off-topicism, nu puteam sa ma abtin: Ala, foarte tare noul tau Oli, Popeye's babe..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si daca tot si spus de spuma, da si nume. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ceva care sa mearga si pentru parul uscat fara sa ma usuce de tot. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sweet, eu folosesc ser de par si dupa dau spuma. Astfel se mentine frumos. Dau serul pe parul semi-umed apoi il usuc un pic. Cand e uscat aplic spuma si abia apoi bag ondulator, placa sau perie cu aer cald. |
|
|
![]()
|
|
De care ser, spuma?
Eu cred ca o sa incerc sa renunt o vreme la peria rotativa si uscator. Si vreau sa ma si tund putin cand am timp. Deja nimic nu mai face fata la parul asta uscat. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:14 PM |
|