![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, eu mi-am luat de la Wella Profesional - Flat iron Spray si-l dau pe parul ud. Protejeaza parul impotriva foehnului, periei, placii, il indreapta si nu mai are aspectul ala de electrizat. Sunt multumita de ea, mai ales ca eu folosesc peria rotativa la 2 zile, de cand am parul scurt. De-abia astept sa-mi mai creasca, ca sa-mi fac si eu onduleuri. Acum, posibilitatile de coafare, sunt limitate.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Rox, nu stiu de ce mie nu mi-au priit deloc produsele Wella (din comert si profesionale) si asa am dezvoltat eu inconstient anumite rezerve fata de ele. Tu am observat ca folosesti cateva produse Wella. Esti multumita de ele, si in raport cu altele?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 8-April 08 Member No.: 3,653 ![]() |
buna fetelor .... poate deja e "rasuflat" topicul dar ieri mi-am cumparat si eu peria rotativa de la rowenta dupa vreo doua saptamani de cautat pe net si de citit acest forum ....
ca orice femeie curioasa m-am dus acasa, mi-am spalat parul (de lungime medie .. putin mai jos de umeri) si apoi am incercat mult cautata perie ... m-am descurcat cu utilizarea ... astfel incat sa nu mi se incalceasca .. dar trebuie sa invat tehnica de manuire ca sa obtin la radacina mai mult volum ... asta ma intereseaza pe mine .. imi puteti oferi astfel de informatii pretioase? va rog mult si va multumesc |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
incearca mai intai suvitele de dedesubt.
din interior spre exterior. si foloseste si ceva special pentru a adauga volum, eventual si samponul. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
... si pulverizeaza putin lac fixativ tinind capul in jos.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am un pulverizator cu lichid de la wella care e special cica pt volum. E ok, insa parul meu e tuns prost acuma si nu-i pot da prea mult volum. Folosesc neaparat peria aia mai grasa din trusa, cea mica mi-e putin necesara.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nici eu nu prea am volum la radacina..in rest am, si in mod natural.
Cred ca ar putea avea legatura si cu faptul ca e mai gras parul la radacina.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) O sa incerc sa acord mai multa atentie radacinii cand ma usuc cu peria.. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 65 Joined: 26-July 08 From: Bucuresti Member No.: 4,337 ![]() |
Maat, cati ani are garantie Peria Rotativa de la Rowenta, cea pe care ai cumparat-o? Ma bate gandul sa-mi cumpar si eu una, dar sper sa nu fie ceva de genul.. o folosesc de vreo 5,6 ori apoi ma trezesc ca nu mai merge (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Parul meu nu are deloc volum si sper ca astfel sa-i mai dau si lui putina viata. multam anticipat (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) ( I really do! ) This post has been edited by Lucretia: Aug 1 2008, 06:29 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sincer, Lucretia, habar nu am. Imi pare rau. Nici nu stiu pe unde am pus hirtiile de garantie. Insa nu cred sa "moara" repede, mai am un aparat de tuns de la rowenta de vreo 7 ani si inca functioneaza ireprosabil.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 65 Joined: 26-July 08 From: Bucuresti Member No.: 4,337 ![]() |
Sincer, Lucretia, habar nu am. Imi pare rau. Nici nu stiu pe unde am pus hirtiile de garantie. Insa nu cred sa "moara" repede, mai am un aparat de tuns de la rowenta de vreo 7 ani si inca functioneaza ireprosabil. Ok, stai linistita. Din 2007 pana acum s-a stricat vreodata ? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:43 AM |
|