![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Uite mi s-a stricat acum/ Nu amfolosit-o de mai mult de 7-8 ori.
Si cum am cumparat-o pe 7 august 2007, inseamna ca de ieri s-a dus si garantia... Later edit:pare-se ca are garantie 2 ani. Tre sa caut factura si garantia. Ma bate insa gindul sa imi iau o de-astaL: (IMG:http://www.altex.ro/pozeproduse/ASS1000.jpg) Aparat de coafat BRAUN ASS1000 Tip Ondulator Putere 1000 W Caracteristici Perie rotunda mare 38mm, perie rotunda mica 23mm, dispozitiv pentru volum la radacina Reglaje de caldura 3 Jet de aer Da Nivel de zgomot dB 82.9 Dispozitiv de agatare Da Sursa de alimentare Retea Culoare Argintiu Dimensiuni (lxLxH) cm 41.7x7x21.5 Garantie comerciala Conform certificatului de garantie Garantie de conformitate 2 ani 139, 90 lei |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Maat, cum ti s-a stricat? Chiar acum voiam sa spun ca am si eu probleme cu ea! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Banuiesc insa ca am alt tip de probleme. Pe mine ma super extra hiper enerveaza firul de la ea, se incolaceste tot timpul si in cele din urma a inceput sa se rupa, se vad firele si nu mai face tot timpul contact! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Voi cum va descurcati cu aspectul asta? Eu insa sunt complet dependenta de ea! Si am observat asta cand nu am folosit-o de curand, din cauza problemei asteia. Am parul lung, des, firul grosut, cu tendinte de ondulare si nu se asaza in nici un caz usor, ca in cazul unui par moale! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu am folosit-o insa continuu de un an, o data la 2/3/4 zile, mi se pare de neconceput sa se strice dupa doar 7-8 utilizari!! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am bagat-o in priza, a pocnit ceva si a inceput sa miroasa a ars, am scos-o din priza. Apoi cind am bagat-o iar mergea doar rotatia, foehnul ba!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si la mine mirosea putin a ars si nu mergea feohnul, dar ma gandeam ca nu se face ca lumea contact din cauza a ceea ce am spus anterior.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Si acum mai merge?
|
|
|
![]()
|
|
Cateodata da, cateodata nu, face fite!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Nu stiu ce sa fac cu firele alea, ar trebui izolate intr-un fel, nu stiu! M-am facut clara privind problema mea? Voi nu v-ati confruntat cu asta? Maat, tu ce zici? Poate reusesc sa o salvez, ca inapoi la magazin nu am cum sa o duc in halul asta! |
|
|
![]()
|
|
Stai ca nu gasesc postul ala in care povestesti ce s-a intimplat cu firele. Cu a ajuns asa?
|
|
|
![]()
|
|
Pai mi se incolaceste firul de la perie tot timpul si a tot inceput sa se deterioreze, in cele din urma s-a rupt in unele locuri! si se vad firele din interior! Ma gandeam ca nu se mai face contact foarte bine, de-asta imi mai face fite cand o folosesc. Ce crezi? Se mai poate repara? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Tu nu ai probleme cu firul ala, nu se incolaceste etc? Bine, eu si am folosit-o asiduu in comparatie cu tine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Nu, desi firul e destul de dur si nu ma mira... dar asta inseamna ca materialul, cauciucul care infasoara firele este de foarte proasta calitate.... nu gasesc factura si chitanta de la perie, nu cred ca ma pot duce la reparatie ... doar contra cost
Insa daca reparatia periei costa mai mult de un milion, imi iau un Brown... |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 65 Joined: 26-July 08 From: Bucuresti Member No.: 4,337 ![]() |
Uite mi s-a stricat acum/ Nu amfolosit-o de mai mult de 7-8 ori. Si cum am cumparat-o pe 7 august 2007, inseamna ca de ieri s-a dus si garantia... Later edit:pare-se ca are garantie 2 ani. Tre sa caut factura si garantia. Ma bate insa gindul sa imi iau o de-astaL: Aparat de coafat BRAUN ASS1000 Imi pare rau ca ti s-a stricat. M-am uitat si eu de curand in real si am vazut ca este 206 ( parca ) ron .. oricum, 200 si un pic. Daca stau asa lucrurile cred ca nu-mi mai cumpar. Poate Braun e mai bun... cel putin pare a fi o firma serioasa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:46 AM |
|