![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La altex e 180 de lei. Si Braun e 130 si un pic...
Totusi, am rowenta masina de tuns de 7 ani si e ok... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce am aflat azi: flanco schimba periile rowenta, nu le repara, totul e sa fie in termenul de garantie de 24 de luni. In plus, s-a scapat nenea ala: daca ai certificatul de garantie , se poate cauta in dosare oentru verificare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sweet, eu zic ca daca nu au trecut 24 de luni sa cauti hirtoagele si sa incerci sa o schimbi. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Uitasem sa raspund. Da, se mai incadreaza inca in termenul de garantie de 24 luni si sunt aproape sigura ca mai am si hartiile.
Dar mi-l schimba chiar daca arata in halul asta? Si totusi, chestia este ca a inceput iar sa mearga. Daca ii merge si lui cand face verificarea? Ok, nu sunt eu cea mai grijulie persoana din lume, dar nu cred ca e vina mea ca s-a rupt materialul ala atat de nasol. Sa va arat: Si mai este inca in vreo 2 locuri. Si probabil se va destrama in continuare. (IMG:http://i233.photobucket.com/albums/ee199/specialtime9/Imag037.jpg) (IMG:http://i233.photobucket.com/albums/ee199/specialtime9/Imag068.jpg) Diana, tu ce ai mai facut? |
|
|
![]()
|
|
Eu zic sa te duci sa incerci sa o schimbi.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Nu-mi dau seama cum s-a putut desprinde fasia care protejeaza cablul, daca e din vina ta sau a fost atat de proasta lucratura. Tind sa cred in a doua varianta, ceea ce-ti da tot dreptul sa ceri schimbarea sau repararea periei. Banuiesc ca nu mai circula bine curentul prin firele alea neizolate si din cauza asta ai probleme.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Sunt foarte happy ca am reusit azi sa imi schimb peria rotativa defecta cu alta noua! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Noroc ca pastrasem garantia, cutia, absolut tot. Ma asteptam sa fie mai complicat, dar pur si simplu mi-au dat alta noua fara sa comenteze nimic! Au deschis cutia si in a doua secunda au inchis-o la loc! Am semnat un proces verbal si asta fu tot.
Sunt incantata de asemeni ca peria asta are alt tip de fir! Pesemne a mai avut si alta lume probleme. Asta nou nu cred ca se rupe nici daca imi propun (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si are in plus capat flexibil. Cautand certificatul de garantie, am descoperit ca am un stoc de "amintiri"!! Deci nu va imaginati cate lucruri total useless pot sa pastrez si nu ma indur sa le arunc! (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moaama, deci e adevarat ce a zis baietelul ala/. Nu se mai poate, ma duc si eu saptamina viitoare; chit ca nu o folosesc, insa macar sa fie functionala ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu am tot mai putin factura, dar pe garantie semnatura mea e clara si se poate citi numele de familie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sper sa fie ok. |
|
|
![]()
|
|
Ahh, stai ca nici eu nu am avut factura. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Dar pe garantie aveam data, semnatura, iar pe stampila scria clar magazinul. Ce ii trebuia mai mult?! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) M-a intrebat de factura, eu i-am reprodus ce am scris anterior (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si nu a zis nimic. Bafta, Maat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pe certificat scrie ca exista si service-uri Rowenta. Ehh, dar ma bine una noua! This post has been edited by sweet_girl: Aug 23 2008, 09:17 PM |
|
|
![]()
|
|
Yeeeeeeeeeees! Garantia o am , cutia , peria etc. Tot mai putin factura. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Trebuie sa ti-o schimbe si tie! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu sincer nici nu ma asteptam, avand in vedere cum arata. Chiar voiam sa imi cumpar alta, cand am vazut ca acum au alt tip de fir! Dar am zis ca nu pierd nimic daca incerc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:57 AM |
|