![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Neith!
Ontopic: m-am facut ieri cu peria cea noua. E ok. Culmea e ca si azi imi sta parul maimult decit multumitor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neith, si eu am ajuns pe eLady tot din cauza periei rotative (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si aici am ramas (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si cum ti s-a parut dpdv al caldurii? Nu e prea puternica? Sau sunt eu paranoica? Sper sa fie adevarata a doua varianta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,657 ![]() |
Uite mi s-a stricat acum/ Nu amfolosit-o de mai mult de 7-8 ori. Si cum am cumparat-o pe 7 august 2007, inseamna ca de ieri s-a dus si garantia... Later edit:pare-se ca are garantie 2 ani. Tre sa caut factura si garantia. Ma bate insa gindul sa imi iau o de-astaL: (IMG:http://www.altex.ro/pozeproduse/ASS1000.jpg) Aparat de coafat BRAUN ASS1000 Tip Ondulator Putere 1000 W Caracteristici Perie rotunda mare 38mm, perie rotunda mica 23mm, dispozitiv pentru volum la radacina Reglaje de caldura 3 Jet de aer Da Nivel de zgomot dB 82.9 Dispozitiv de agatare Da Sursa de alimentare Retea Culoare Argintiu Dimensiuni (lxLxH) cm 41.7x7x21.5 Garantie comerciala Conform certificatului de garantie Garantie de conformitate 2 ani 139, 90 lei Maat,eu stiam ca peria asta nu e rotativa din cate mi-a spus o vanzatoare (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu e. De aceea o folosesc tot oe cea schimbata.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,657 ![]() |
Si e buna,adica da volum parului (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ,in ce forma iti sta parul dupa ce o folosesti,drept ondulat etc.
|
|
|
![]()
|
|
Parul mediu poate fi facut ondulat sau drept, insa cu volum. Pentru par lung o poti folosi numai la capete, altfel risti sa-l lasi jumate pe perie (cum am patit eu). Acul am parul scurt (un carre modificat) si pot sa spun ca e super ok.
|
|
|
![]()
|
|
Aham (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si poti sa-mi spui ce perie ai,Rowenta cumva? si de unde ai cuparat-o pls (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Rowenta si se gaseste si la Flanco, si la Domo, si la Altex. Preturile sint intre 160 lei (la oferta) pina in 190 lei pret normal.
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, ca n-am apucat sa iti spun. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am reusit si eu sa ma fac asa putin ieri cu peria (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) foarte misto... se pare ca eu nu mi-am smuls asa mult par (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azi o sa ma usuc cu ea in intregime, ca ieri mi-am facut asa putin la varfuri, sa o incerc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:59 AM |
|