IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

23 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Perie rotativa pentru volum
Diana.
post Sep 8 2008, 11:25 AM
Post #171

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ai totusi grija daca parul e lung.
Go to the top of the page

+Quote Post
Neith
post Sep 8 2008, 10:26 PM
Post #172

Musafir

Nu e, e un bob putin asimetric pana pe la jumatatea umerilor. A iesit foarte silky smooth facut cu peria asta ( si cu inca una si cu placa ) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Per total sunt multumita...

+Quote Post
sandy
post Sep 9 2008, 12:38 AM
Post #173

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,668

As vrea si eu sa mi cumpar o perie rotativa dar nu stiu care este diferanta dintre Rowenta Brush Activ si Velform Rotaire,care este mai buna dintre ele?va rog sa mi spune-ti si mie.Eu am un par foarte foarte cret si este enervant,cand mi-l intind cu placa nu dureaza decat o zi sau doua. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Cleo
post Sep 9 2008, 12:44 AM
Post #174

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

servus sandy
creata-creata si eu (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) si sincer inca n-am gasit vreo ustensila sa ma multumeasca, pana la urma tot cretul de la mama lui e cel mai fain.
Mi l-am uscat de nenumarate ori cu peria, cum am iesit afara, umiditate mare in 3 minute pe cate o parte cret, in alta ondulat. o nebunie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .
trebuie sa combini si cu produse care pastreaza parul lins. de exemplu de la Matrix gama Slik e excelenta.
ca rapsuns la intrebarea ta: citeste topicul asta de la cap la coada si sigur te lamuresti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Sep 9 2008, 08:57 AM
Post #175

Musafir

Sandy, sa-ti spun cum am ajuns sa-mi iau eu Rowenta, acum vreo 2 ani: am comandat de la teleshopping Velform Rotair, incantata de reclama. A durat vreo 2 luni sa-mi soseasca produsul si surpriza, inainte m-au sunat sa-mi spuna ca mi-au inlocuit peria cu una mult mai buna, ca cu cea Velform au avut numai probleme cu clientii si lumea nu era multumita. Concluziile le tragi singura.......

+Quote Post
Neith
post Sep 9 2008, 05:44 PM
Post #176

Musafir

Pentru parul cret nu stiu cat de buna e peria... Asta e mai mult pentru coafat, nu pentru intins... Pentru intins, traiasca placa!

+Quote Post
sandy
post Sep 17 2008, 12:00 AM
Post #177

Contaminat
*

Multumesc Pentru Sfaturi!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Iar placa de intins nu ma multumeste de loc,in primul rand ca mi se increteste repede,nu rezista,in al doilea rand mi-e frica sa nu mi-l ard!M-am gandit ca o perie rotativa mi-l va imblanzi putin!M-am saturat de el,toata ziua cret,iar daca mi-l tund nu se vede coafura.Nu vreau sa fie perfect drept,insa nu mai stiu ce freza sa-mi fac si m-am gandit ca poate o perie rotativa ar fi solutia.Ce parere aveti?S-au daca mi-ati putea da cateva idei despre frizuri cu par cret dragute? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Cleo
post Sep 17 2008, 12:07 AM
Post #178

moderator

sandy am sa te rog sa nu mai deschizi topicuri despre acelasi subiect. Am inceput o discutie aici hai s-o continuam tot aici

parului cret de regula ii sta bine tuns in trepte, prea mare varietate n-ai din pacate.
ca rezultatele de dupa placa sa tina trebuie sa folosesti produse speciale si deja le-am numit asa ca nu mai repet

+Quote Post
sandy
post Sep 17 2008, 12:34 AM
Post #179

Contaminat
*

cum spui tu!traiasca placa si rowenta atunci (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)

sunt noua si acum imi dau seama cum sa lucrez cu site-ul asta scuze pt topic

am uitat sa spun ceva atunci cand mi-l intind cu placa imi sta umflat,iar placa e super buna.E Remington,insa parul meu lasa de dorit.

poate sa-mi spuna cineva cum imi pun poza ca sa vede-ti si voi ce par anormal am!

+Quote Post
Cleo
post Sep 17 2008, 12:38 AM
Post #180

moderator

sandy eu imi fac parul cu henna de vreo 4 ani, este foarte sanatos si foarte stralucitor insa cred ca esti constienta ca o intindere repetata inseamna o agresare a parului si ca atare degeaba vrei tu minuni cand n-ai cu ce si pe ce.

nu glumesc cu produsele speciale pt ca au un rol protector.
1 iti protejeaza firul de par si 2 mentine coafura mai mult timp si ca atare nu-ti agresezi podoaba capilara mai des decat e permis.

De ex daca te dai cu un fixativ obisnuit dupa o intindere cu placa s-ar putea sa constati ca se increteste pe alocuri pt ca fixativele contin apa. Astia de la Matrix declara ca in gama Slik nu este apa, eu il folosesc de mai bine de o luna si-l gasesc fantastic si-s una greu de multumit cand vine vorba despre par (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

23 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 08:12 PM