![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Caitriona, folosesti si tu peria rotativa si te confrunti cu problema asta sau folosesti doar pentru ingrijire? De unde ai luat crema si cum ti se pare? Thx anticipat! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca-mi cumpar si eu peria asta, ca daca ar fi sa ma coafez cu perie normala si uscator mi-ar mai trebui cel putin doua maini...
Daca mai sunt fete interesate, este la oferta la Flanco, 220 de lei. In restul magazinelor am vazut ca este in jur de 250. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa stii ca eu de fiecare data cand ma usuc cu ea imi zic "Money well spent" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai acu' chiar imi trebuie ca m-am tuns si daca nu-l aranjez ...nu vreau sa va zic cum arata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am periaaaaaa! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Acum spuneti-mi si mie cat de tare trebuie sa apas pana aud clicul ala ca mi-e sa nu fac mai multe perii daca apas prea tare. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Gata m-am lamurit, ma duc la oglinda sa vaz cum merge. Io o sa raman fara par in cap cu peria asta. Bine zicea matusi-mea ca am doua maini stangi. Am ramas cu ea in cap. Ea tragea, io trageam. Ca-n filmele cu prosti.(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am vazut cum e, acum o bag la cutiuta ca ieri m-am coafat la coafor si daca mi bag nasul stric sigur. |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata, m-am coafat! Peria e super tare si pentru prima data a iesit ok. Trebuie sa-mi cumpar niste clame sa separ suvitele. Am cumparat acum vreo 2 ani din Cocor un set de 10 sau 20 cu 25 de lei. Aceleasi clame, la Sephora costa 13 lei bucata, deci trebuie sa mai caut.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu vazusem Rowenta cu 260 parca. Tare vreau si eu una, ca-mi sta paru ca o capita (IMG:style_emoticons/default/weep.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma descurc cu un singur clestisor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy, daca vrei sa o iei, e la oferta pana pe 19 aprilie: 220 RON.
Jo, am incercat si eu cu o clama astazi. Poate sambata ma descurc mai bine. Nu arata cum arata dupa ce-l fac cu placa dar seamana si el a par plus ca peria nu distruge asa de tare parul. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Tot ma plangeam eu de peria mea rotativa cu o singura intensitate de caldura, asa ca mi-am cumparat varianta asta noua, cu 3 (aer rece, temperatura moderata si intensa). Sper sa merite ca am dat 250 ron pe 2 niveluri de caldura in plus (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ah, si cica mai are suplimentar sistem ionic pentru prevenirea electrizarii parului. This post has been edited by Cindy: Jul 12 2009, 05:26 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:46 PM |
|