![]() |
![]() ![]() |
![]() |
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
S-o stapanesti sanatoasa! Eu nu o mai folosesc decat pe post de uscator, la radacini, ca arde foarte tare parul.
This post has been edited by amailhik: Jul 12 2009, 05:29 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Si pentru mine e istorie ,o mai folosesc la anumite ocazii (adica de vreo 3 ori pe an),in rest nu ,mi se pare ca-mi ingrasa parul !
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu cred ca peria iti ingrasa parul, ci uleiul sau crema cu care te dai tu pentru protectie termica.
Lumea in general e multumita de ea, dar eu nu-mi permit sa-mi fac parul mereu cu placa sau cu peria pentru ca e decolorat in fiecare luna si are nevoie de ingrijire. Unde mai pui ca trebuie sa ma spal o data la doua zile. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si eu sunt relativ multumita de ea, cu exceptia faptul ca usuca parul! Sper sa fie mai ok versiunea noua.
Amailhika, si in rest cu ce te faci? Mie mi-ar placea sa il las liber, ar fi cel mai sanatos, dar as arata ca zuza nebuna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , am parul des, fir grosut si putin ondulat. Tiana, nu are cum sa iti ingrase peria rotativa parul! Dimpotriva, il cam usuca, cum spuneam, daca ai si tu aceeasi versiune ca mine. |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dupa ce ies din baie il dau cu un ulei Joico, care-i mai ia din volum si-i da stralucire si vara incerc sa-l las sa se usuce singur. Placa nu o mai folosesc, doar peria din cand in cand. Si cand vreau sa fie perfect ma duc la coafor, ca singura n-o sa ma fac in vecii vecilor asa de bine cu nicio placa sau perie de pe lumea asta.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Asa imi trebuie daca am deschis gura (IMG:style_emoticons/default/UP202.gif) mi-am luat-o (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Da-ti cu mila fetele mele, ca pe mine ma prinde greu si coafeza (adica, acum o sun si zic vreau un tuns,si ea zice ok in juma de ora dar ti-ai inchis telefonul cand intri la mine!) Peria mea este un Rowenta brush activ ,are 2 perii ,si cu ceea mai ingusta in diametru era sa raman fara podoaba capilara ,asa ca atunci cand o folosesc pun peria mai groasa dar....acum ca am citit si restul paginilor, a vazut baba ,ca aia cu protectia termica nu o faceam! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Apropo ,ca de fapt ,eu cred ca nu o mai folosesc si din cauza de electrizare a firului de par ,pentru asta exista vreun remediu? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Tiana, un ulei de par cred ca ar fi indicat. Amailhik, tu ce ulei de Joico ai? Esti o fericita daca iti poti lasa parul sa se usuce in voia lui si sta bine, nu ca al meu plin de personalitate. Si de asemenea, ca ai gasit o coafeza buna, eu nu am una "de suflet". (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Chiar puteti sa imi dati si mie o recomandare de coafeza buna (sau ma rog, 'coafez' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )?
Amail, dar in loc sa il decolorezi tot timpul, de ce nu incerci si o vopsea naturala gen Phyto sau Color& Soin? |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doar din vopsea nu iese atat de deschis, aproape alb cum vreau eu. Am incercat si asa. Uleiul e din gama K-PAK, si se numeste "protect & shine serum".
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 14-December 09 Member No.: 7,629 ![]() |
buna fetelor,
am citit pagina cu pagina din acest topic......mi-am facut o oarecare idee despre peria asta rotativa (Rowenta Brush Activ) .... si ma bate serios gandul sa i-o cumpar mamei mele de craciun...DAR, parca tot am nevoie sa-mi dea cineva un impuls...sa stiu ca intr-adevar merita ...ideea e ca i-am mai luat odata niste bigudiuri electrice, le-a folosit de 2 ori si in dulap le-a uitat (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ... n-as vrea sa se intample la fel si cu peria... am inteles ca e mai potrivita pentru par scurt si mediu...ceea ce e bine...pt ca mama are parul scurt (cam de juma' de palma), destul de aspru si foarte greu de aranjat...de obicei foloseste bigudiuri clasice ca sa-i dea volum si sa contureze niste semi-bucle...deci peria asta pare a fi ideala.... bineinteles ca pentru o coafura pro tot salonul ramane de baza...dar pentru coafatul zilnic mi se pare chiar utila peria problema e ca nu stiu cat de usor/greu manevrabila e....dureaza mult coafatul cu ea?.... este incomoda?....chiar rupe atat de multe fire de par precum am citit? cu alte cuvinte...poate sa-mi spuna cineva cu mana pe inima ca, overall, peria asta face treaba buna si isi merita banii? thx, A |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Iubita, peria e buna penTru parul foarte scurt si scurt si usor spre mediu. Pentru parul mediu si lung nu, pentru ca se incurca. Este usor de utilizat, intr-adevar, dupa ce te obisnuiesti putin cu ea.
Noile modele insa din ce am vazut eu au o singura treapta de caldura (cele vechi aveau doua) si eu nu as recomanda-o pentru coafat zilnic. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:16 AM |
|