IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

23 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Perie rotativa pentru volum
Cindy
post Aug 7 2007, 02:01 PM
Post #41

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

E bine atunci, cred ca o sa o pun pe viitoarea mea shopping list..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Parul meu e cam rebel cateodata si ii place sa stea in toate directiile. Cu peria asta, cred ca l-as mai linisti putin.. Tratamente de hidratare am, mie imi este sa nu se slabeasca din cauza ca trag de el si sa cada.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Nu m-am exprimat eu cum trebuie, dar cred ca ati inteles. Sper ca nu incep sa devin stresanta..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
walpurgik
post Aug 17 2007, 11:18 PM
Post #42

Musafir

alora, feedback la cateva zile despre perie, Di? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Aug 31 2007, 10:23 PM
Post #43

Musafir

Bre, sefa, mai cer asa dupa cateva zile ca poate doar, doar te-oi indura sa-mi rapunzi: capatasi carnet de condus rotativa? Am vazut-o intr-un magazin la 180 ron; e mult? De unde ai luat-o?

+Quote Post
Diana.
post Aug 31 2007, 10:32 PM
Post #44

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Of! Da, am dat vreo 180 de lei pe ea. Nu mai tin minte exact, scuze.
E buna: adica nu consider ca am dat banii de pomana pe ea. In noaptea asta vreau sa ma vopsesc putin (am zis ca renunt, dar ma maninca in fund pe pe Zambilica! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si dupa aceea o sa ma fac muuuuuumoaaasa! Si de la a doua folosire chiar am reusit sa nu smulg mai mult par decit era necesar! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Scuze, de-abia acum am bagat de seama ca scrisesesi aici.

+Quote Post
Cindy
post Aug 31 2007, 10:33 PM
Post #45

V.I.P.

Eu am o problema cu smulsul parului! Vad ca tu vorbesti cu foarte multa usurinta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 31 2007, 10:34 PM
Post #46

Fondator eLady.ro

Pai cind imi ramine in mina ditamai somoldocul (umplu pumnul cu el!) dupa fiecare baie, nu-mi ramine decit sa fac si eu haz de necaz... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Aug 31 2007, 10:34 PM
Post #47

Musafir

'Ţumesc! Si eu ma duc sa-mi iau. Am zis poate ca prin metro o fi mai ieftina, in selgros si real nu era. Am gasit-o pe okazii la 140 ron insa nu prea am incredere. Nah, sa vad cum purced maine.

+Quote Post
Diana.
post Aug 31 2007, 10:36 PM
Post #48

Fondator eLady.ro

Am fost in metro : biciclu` pe care l-am luat din real era cu o suta de lei mai scump in metro! N-as fi crezut, daca nu vedeam cu ochii mei: fix aceeasi marca, fix acelasi model! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 31 2007, 10:37 PM
Post #49

V.I.P.

Pe mine ma streseaza si cand imi cad 10 fire cand ma spal pe cap. lool De aceea ezit eu sa imi iau perie rotativa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Aug 31 2007, 10:48 PM
Post #50

Musafir

Pai am vazut si eu ca au pompat preturile in real de numa', si in selgros. Am un kaufland langa mine si de acolo imi fac cumparaturile alimentare, insa e slabut, au foarte multe porcarii.
Cred ca trag o tura la metro, sa vad cum, ca n-am cu ce.
Parul cade, sweet, vrei nu vrei are un ciclu de regenerare, acuma nu zic sa tragi de el in dusmanie. Banuiesc ca daca e ajustat permanent si alimentatia e suitable atunci totul e in regula. Eu am chelit mult de cand am fost blonda, desi iar ma bate gandul (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) , dar ceva mai soft, mai natural; se pare ca nu pot fi a natural dyed pimped blonde de blonde, nu-mi sta bine prea blonzita.

+Quote Post

23 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th July 2025 - 09:17 PM