IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

23 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Perie rotativa pentru volum
walpurgik
post Sep 17 2007, 11:45 PM
Post #81

Musafir

Daca inca obsedezi pe tema cazutului de par, don't buy it, ca n-o sa reusesti sa treci peste senzatia de usoara smulgere.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Sep 18 2007, 12:01 AM
Post #82

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Cu senzatia de smulgere I can deal with, dar nu si cu parul de pe perie. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Sep 18 2007, 12:05 AM
Post #83

Musafir

Mie nu-mi mai cade atat fiindca eu cred ca deja stiu cum s-o bag mai bine in par sa nu trag de el, altfel (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ar mai putea fi eventualitatea in care nu mai am suficient par in cap ca sa mai si cada. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Cindy
post Sep 24 2007, 09:33 PM
Post #84

V.I.P.

Mi-am luat in cele din urma peria rotativa..Am incercat sa o testez acasa, dar cand a inceput aia sa se roteasca in parul meu, am crezut ca raman cheala. Nu stiu daca o sa invat sa o manevrez ca lumea.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Poate era mai bine daca imi luam ceva ce nu se roteste..(IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Voi cum o folositi?

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 24 2007, 10:49 PM
Post #85

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

sweet, poate trebuie sa te piepteni inainte sa ai parul descurcat, eventual folosesti un balsam (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (poate deja ai facut asa dar alt sfat nu am)

+Quote Post
walpurgik
post Sep 25 2007, 01:28 AM
Post #86

Musafir

Cheia e in suvite subtiri, nu ti se incurca parul asa, plus ca trebuie sa te obisnuiesti cu rotatia si sensul rotatiei pe care-l impui tu. Good luck!

+Quote Post
Cindy
post Sep 25 2007, 02:48 AM
Post #87

V.I.P.

Mersi, Bebe si Walpu..(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
A doua impresie, pe parul spalat, e mai buna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vorbind masochista din mine, chiar a inceput sa imi placa cum ma trage peria aia de par. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Rezultatul mi se pare bun si nici nu am ramas cu mult par in pierdere. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ramane sa ma mai perfectionez..

+Quote Post
roxanica10
post Sep 25 2007, 09:57 AM
Post #88

Musafir

Sweet (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) , sunt sigura ca te vei perfectiona. O am de peste un an si face o treaba ff buna. Si eu eram cam speriata dupa prima utilizare.
Acum ca plec in vacanta la soacra-mea nici nu stiu ce-o sa ma fac fara ea, ca aia n-au prize pentru peria asta.

+Quote Post
Cindy
post Sep 26 2007, 02:56 AM
Post #89

V.I.P.

Roxanica (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) A treia impresie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) este chiar foarte buna, ieri parul s-a asezat chiar bine si cu mult volum..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Meg
post Sep 27 2007, 09:50 PM
Post #90

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Roxanica, dar unde pleci? eu mi-am luat de aici adaptor pentru incarcator de uk. deci se gasesc.. si aici si acolo.
referitor la subiect.. azi iar am fost pe punctul de a-mi lua, bineinteles cu eterna dilema, dar a venit tipa care se ocupa si m-a dat peste cap. toate sunt "ok" (de acum mi se apleaca ok-ul asta); nimic nu e "mai ok". intre brush activ, bosch (cel cu mai multe accesorii) si rowenta, care logic erau toate ok, cele mai multe ok-uri le-a primit rowenta. dar mie mi se pare prea firava... plasticul ala, naspa.
spunea cineva ca se pot incerca. unde?? in ce magazin? ca as vrea macar sa vad cum functioneaza, nu neaparat sa o bag in par. la ei trebuie sa platesti si la bancul de probe vezi. or eu nu imi doream chiar asta..

+Quote Post

23 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 05:42 PM