IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

23 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Perie rotativa pentru volum
roxanica10
post Sep 28 2007, 08:46 AM
Post #91

Musafir

QUOTE(Meg @ Sep 27 2007, 10:50 PM) *
Roxanica, dar unde pleci? eu mi-am luat de aici adaptor pentru incarcator de uk. deci se gasesc.. si aici si acolo.

In Statele Unite Meg, in vizita la socrii mei.
Go to the top of the page

+Quote Post
bubulina
post Sep 28 2007, 07:23 PM
Post #92

Musafir

Hmm., cred ca vreau si eu o perie din asta. Parul meu e ondulat / cret (depinde de uscare) si e lung, asa mai jos de jumatea spatelui. A si varfurile sunt f frizzy. Nu vreau volum, vreu doar sa-l disciplinez.

Se poate folosi si pe par uscat? Adica, doar sa se invarta fara jet de aer.
Se poate folosi pe parul lung? Cineva zicea mai sus ca nu -l recomda pt par lung. De ce oare? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 28 2007, 07:31 PM
Post #93

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bubulina, se poate ca sa il disciplinezi insa numai daca e tuns in trepte si il iei pe mese subtiri, una cite una; daca e tuns tot drept, poti sa disciplinezi doar virfurile, altfel o sa ti-l incurce; al meu era cu doua palme ma jos de umeri si ma cam chelea; acum, dupa ce m-am tuns (singura! si a iesit mai bine decit la coafoarele lor de doi lei fitza!) e mult mai usor; am tuns vreo palma si parul meu e tot ondulat la origini.
Se poate folosi si pe par uscat, dar mai bine il reglezi la usor caldut, altfel nu cred ca o sa faca mare brinza.

+Quote Post
bubulina
post Sep 28 2007, 08:09 PM
Post #94

Musafir

Dap, am parul lung tuns drept. Ma duc maine la magazin sa vad ce si cum, desi se pare ca nu mi se potriveste.

+Quote Post
walpurgik
post Sep 28 2007, 08:10 PM
Post #95

Musafir

Nici eu nu cred ca e eficienta fara aer si parul un pic umed, il incazeste si-l modeleaza. Parul nu trebuie neaparat taiat in trepte insa luat atent suvita cu suvita. Al meu e mai jos de umeri si mi-e ok. Stiu ca atunci cand ma spal si mi-l modelez ma tot intreaba cei care nu prea isi dau seama ce i-am facut, ti-ai schimbat culoarea la par sau ce? Cert e ca aranjat cu peria asta sta bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
bubulina
post Sep 28 2007, 09:51 PM
Post #96

Musafir

Merci, fetele. Ma duc maine la magazine sa-l caut. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Cindy
post Sep 29 2007, 01:54 PM
Post #97

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Meg, eu spuneam de incercat dar nu in Buc. Era un vanzator foarte dragut care vazandu-ma nehotarata, chiar mi-a spus sa probez pe parul meu! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cand mi-a luat peria rotativa, am bagat-o doar in priza acolo sa vad cum functineaza, asta se poate face oriunde. Si eu am fost la inceput putn indusa in eroare de perii foarte fini.

Walpu, tu cum ti-l aranjezi? In ce stil si da mai multe detalii. Eu incerc aici sa ma perfectionez.(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
bubulina
post Sep 29 2007, 06:38 PM
Post #98

Musafir

Am cumparat peria....am udat o suvita si am inceput s-o fac. Nu ma trage ma descurc....dar nu sunt foarte incantata. O s-o incerc maine si daca nu o returnez.

+Quote Post
Meg
post Sep 29 2007, 06:49 PM
Post #99

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Bubu, de unde ti-ai luat-o de o poti returna? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
bubulina
post Sep 29 2007, 07:51 PM
Post #100

Musafir

Mediamarkt - dar nu locuiesc in Ro.

+Quote Post

23 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 05:26 PM