![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hmm., cred ca vreau si eu o perie din asta. Parul meu e ondulat / cret (depinde de uscare) si e lung, asa mai jos de jumatea spatelui. A si varfurile sunt f frizzy. Nu vreau volum, vreu doar sa-l disciplinez.
Se poate folosi si pe par uscat? Adica, doar sa se invarta fara jet de aer. Se poate folosi pe parul lung? Cineva zicea mai sus ca nu -l recomda pt par lung. De ce oare? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bubulina, se poate ca sa il disciplinezi insa numai daca e tuns in trepte si il iei pe mese subtiri, una cite una; daca e tuns tot drept, poti sa disciplinezi doar virfurile, altfel o sa ti-l incurce; al meu era cu doua palme ma jos de umeri si ma cam chelea; acum, dupa ce m-am tuns (singura! si a iesit mai bine decit la coafoarele lor de doi lei fitza!) e mult mai usor; am tuns vreo palma si parul meu e tot ondulat la origini.
Se poate folosi si pe par uscat, dar mai bine il reglezi la usor caldut, altfel nu cred ca o sa faca mare brinza. |
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dap, am parul lung tuns drept. Ma duc maine la magazin sa vad ce si cum, desi se pare ca nu mi se potriveste.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici eu nu cred ca e eficienta fara aer si parul un pic umed, il incazeste si-l modeleaza. Parul nu trebuie neaparat taiat in trepte insa luat atent suvita cu suvita. Al meu e mai jos de umeri si mi-e ok. Stiu ca atunci cand ma spal si mi-l modelez ma tot intreaba cei care nu prea isi dau seama ce i-am facut, ti-ai schimbat culoarea la par sau ce? Cert e ca aranjat cu peria asta sta bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci, fetele. Ma duc maine la magazine sa-l caut. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Meg, eu spuneam de incercat dar nu in Buc. Era un vanzator foarte dragut care vazandu-ma nehotarata, chiar mi-a spus sa probez pe parul meu! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cand mi-a luat peria rotativa, am bagat-o doar in priza acolo sa vad cum functineaza, asta se poate face oriunde. Si eu am fost la inceput putn indusa in eroare de perii foarte fini. Walpu, tu cum ti-l aranjezi? In ce stil si da mai multe detalii. Eu incerc aici sa ma perfectionez.(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am cumparat peria....am udat o suvita si am inceput s-o fac. Nu ma trage ma descurc....dar nu sunt foarte incantata. O s-o incerc maine si daca nu o returnez.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Bubu, de unde ti-ai luat-o de o poti returna? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mediamarkt - dar nu locuiesc in Ro.
|
|
|
![]() ![]() |