![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 12-June 08 Member No.: 4,060 ![]() |
De 4 ani imi vopsesc parul cu diverse branduri, mereu aceeasi culoare (cea mai aprinsa nuanta de rosu pe care o pot gasi la firma respectiva), insa de ceva vreme imi vopsesc tot parul pentru a reimprospata culoarea foarte rar, caci il am destul de lung. Acum vreau sa il vopsesc iar, si as vrea sa imi recomade cineva o vopsea care tine cat de cat mai mult, caci dupa doua saptamani din roscat parul mi se face aramiu, si chiar nu-mi permit sa imi vopsesc tot parul prea des, caci folosesc cam vreo 9 tuburi la o vopsire completa.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna, Zenith! 9 Tuburi? Ptiu, sa nu iti fie de deochi!
Citeste pe la Henna ce s-a scris in forum si Vopseaua naturala henna in site. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
9 tuburi?!???! (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)
Si eu tot henna as recomanda pt par rosu. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 12:36 AM |
|