![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Mda, probabil ai experimentat pe mine caci la un moment dat aveam karma -1. :-
Eu inca nu am inteles de unde ii faultam pe altzii ca tre sa o fac si io musai. :D Ptr. cine spunea ca vede doar un sir de numere...ala e ip-ul compului tau. Asa vad si eu la mine dar ceilalti te vad logata. :) Propun sa se faca un emoticon cu "sunt indragoistit" unu cu inimioare, ca la mess. ;) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 31 Joined: 9-December 05 Member No.: 52 ![]() |
Cata, sub karma ai ,,pro" si ,,contra" (+ sau -). Te-am votat la +1, mai mult, abia peste o ora.. :)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
As vrea sa cred ca aici, pe acest forum moderatorii sunt OBIECTIVI. Mai precis...nu am vazut ca alte persoane sa fie atentionate in afara de mine si albinutza...sincer.Sunt destule cele care folosesc un limbaj trivial si...nimic.
Una peste alta...nu vad prea mare deosebirea intre eva si acest forum. :'( |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Din moment ce ai fost atentionata, exista deosebire.
Daca pe alte forumuri se poate vorbi oricum, aici nu. Sintem un forum de doamne, reamintesc. Iar moderatoriii atrag atentia celui sau celei care incalca, intr-un fel sau altul, regulamentul. Nu pot verifica toate mesajele unul cite unul. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
O sa se faca, incetul cu incetul.
Rabdare, va rog frumos. |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
:-* Diana si scuze de pisologeala. Stiu ca noi stam si palavragim si voi trebuie sa munciti, dar lasa-ma sa-ti spun ca faceti o treaba minunata cu site-ul acesta ::) !!!!
:-* |
|
|
![]()
|
|
Multumim, multumim...
Ne dam silinta, asta e sigur. :rusinosul: Deocamadata e doar un forum care vrea sa demonstreze ca femeile nu sint o liota de giste proaste, bune numai sa faca mahala si fara un neuron in cutia craniana. Incercam sa facem si un site, insa va mai dura ceva. :) |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
azi un forum, maine un site.....
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 ![]() |
merci mult, chiar nu pricepeam care-i treaba cu logatul! :aplauze:
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 52 Joined: 8-December 05 From: Bucuresti Member No.: 42 ![]() |
Hop si eu si sa nu ma injurati :)
Dar ma gandesc ca ar fi foarte util sa avem un buton de 'raspunde' oriunde in forum ne-am afla si, daca nu suntem logati, sa avem posibilitatea sa ne logam si sa intram apoi automat pe subiectul la care voiam sa postam. Nu stiu cat de coerenta am fost ... Mie mi-e greu ca atunci cand sunt pe un subiect, sa dau 'logare' si apoi sa caut din nou subiectul la care voiam sa postez...zic si eu acuma, sa nu ma bombaniti...daca exista un buton din ala, eu nu l-am vazut asa ca imi cer scuze anticipat :D |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 01:32 PM |
|