![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Din pacate nu se poate, ca asa e scriptul. :-X
Exista totusi o solutie. Te loghezi in forum de la bun inceput. :) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
(IMG:http://i31.photobucket.com/albums/c368/blondinaCT21/bataita.gif)
Uite tits..Asta voiai?Am gasit emoticonul cautat.. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Daca e un forum de doamne atunci trebuie sa fim doamne. Si sa fim obiective.
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
ihaaaa bloncdico!
spank me :D Ieri pe unde ai umblat? :-* |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE As vrea sa cred ca aici, pe acest forum moderatorii sunt OBIECTIVI. Mai precis...nu am vazut ca alte persoane sa fie atentionate in afara de mine si albinutza...sincer.Sunt destule cele care folosesc un limbaj trivial si...nimic. Una peste alta...nu vad prea mare deosebirea intre eva si acest forum. :'( au fost atentionari, au fost si nume de topicuri modificate, si postari editate (eu cel putin am facut asta pt mai multe persoane), am inchis si topicuri "in dublu". nu are nimeni nimic cu tine in mod special :) . daca observi si alte fete care folosesc un limbaj mai colorat si care deranjeaza, oricare dintre moderatori poate fi anuntat pe PM ca sa corectam micile probleme. fara sa se supere nimeni 8). vorbim pe PM - daca vrei - mai multe. ca sa nu monopolizam discutia aici |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
dragelor, sper sa nu va suparati pe mine, da' io as vrea mai multe emoticoane, mai sugestive, uite, eu as vrea cateva mai mishtoace care rad in hohote, sau care ranjesc, altele decat astea (tara arde si baba se piaptana ;D) aaa.si cateva divolesti, asa k asta :evil:si ca asta :pistolar:..
Si mai am o nedumerire mare-maaaaaaaareeeeeeeee: da' sincer acum, fetelor (moderatori, adimini ce-oti fi)....io n-am reusit sa renunt definitiv la grupurile "SH" si "TZ"....kiar ma omorati cu gramatica asta si ma dati afara?haideti, pls, sa inkidem un okisor la unele "erori" de ordin gramatical....pls, pls, psl :rusinosul: :-* :-* :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
;D Elle_ni, vezi ca te urmaresc. Eu una nu ma incurc in sh or tz :-*
Noi sa fim sanatoase. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE ;D Elle_ni, vezi ca te urmaresc. Eu una nu ma incurc in sh or tz :-* Noi sa fim sanatoase. Sar'na :P...sa speram ca nu ma va atentiona cineva prea aspru pentru nerespectarea regulei "X", da' nu o fac cu rea intentie, ci doar din obisnuinta. pupi :-* |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE dragelor, sper sa nu va suparati pe mine, da' io as vrea mai multe emoticoane, mai sugestive, uite, eu as vrea cateva mai mishtoace care rad in hohote, sau care ranjesc, altele decat astea (tara arde si baba se piaptana ;D) aaa.si cateva divolesti, asa k asta :evil:si ca asta :pistolar:.. Si mai am o nedumerire mare-maaaaaaaareeeeeeeee: da' sincer acum, fetelor (moderatori, adimini ce-oti fi)....io n-am reusit sa renunt definitiv la grupurile "SH" si "TZ"....kiar ma omorati cu gramatica asta si ma dati afara?haideti, pls, sa inkidem un okisor la unele "erori" de ordin gramatical....pls, pls, psl :rusinosul: :-* :-* :-* eh, atata timp cat sh si tz nu apar in cuvinte interzise... e relativ ok ;) numa' sa nu se ajunga sa se scrie ca pe chat cu "klumea" "park" "kul" shamd :-X |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
io ori is batuta in cap ori....ma abtin...cum Doamne iartama pun poze acolo la chestia cu cateii????
vreua sa va o arat pe catelusa mea iubita si nu am nici cea mai vaga idee cum... ??? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 01:33 PM |
|