![]() ![]()  | 

Jan 7 2006, 06:02 PM

| 
	|
| 

Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70  | 

mai muuuulte maimute galbene!!! (emoticonsuri..) 

:-*  | 

| 

| 
	|

Jan 8 2006, 01:44 AM

| 
	|
| 

V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51  | 

si eu subscriu la mai multe emoticons. blondi are cateva misto.  :-*

| 

| 

| 
	|

Jan 16 2006, 03:11 PM

| 
	|
| 

Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70  | 

..adica emoticonsuri! am vazut ca fetele au mai pus cateva noi, de unde le=ati luat? mie imi plac la nebunie.. m-as exprima numai cu de astea pe forum  ::) 

:-*  | 

| 

| 
	|

Jan 16 2006, 03:20 PM

| 
	|
| 

Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5  | 

O sa fie cu timpul mai multe.   

Numai ca nu e voie numai cu "zimbareti" din simplul motiv ca discutiile ar semana mai mult a desene animate... Rolul zimbaretilor e sa sublinieze un mesaj scris, nu sa il inlocuiasca.Insa stiu sigur ca stii asta. :-*  | 

| 

| 
	|

Jan 16 2006, 03:21 PM

| 
	|
| 

V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51  | 

mey, eu va dau un link, dar sa ne spuna si diana daca avem voie sa importam asa de oriunde...  :P 

http://burgman.altervista.org/emoticon.htm  | 

| 

| 
	|

Jan 16 2006, 03:22 PM

| 
	|
| 

Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5  | 

Meg, daca siteul respcetiv va lasa, eu nu am nimic impotriva. 

:estiok:  | 

| 

| 
	|

Jan 17 2006, 11:33 AM

| 
	|
| 

propunere:  

butoane gen "next" si "previous" pentru schimbarea paginii la acelasi topic. :-*  | 

| 

| 
	|

Jan 17 2006, 03:48 PM

| 
	|
| 

Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54  | 

Vreau si eu sa shtiu cum se fac emoticoanele alea asa mishtooooo plsssssssss :'(

| 

| 

| 
	|
| fortelady | 

Jan 17 2006, 04:45 PM

| 

| 

Musafir  | 

pai... iti copii pagina la tine pe hard; faci copie la imagini undeva (pe photo-caldare sau in alte parti) si cand scrii posturi scrii bagi emoticoanele de pe pagina ta  :-*

| 

| 

| 
	|

Jan 18 2006, 11:52 AM

| 
	|
| 

Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54  | 

Merci Forte dar nu am inteles!  :'( :'( :'(

| 

| 

| 
	|
![]() ![]()  | 

| Lo-Fi Version | Time is now: 4th November 2025 - 07:38 AM | 
|    
 |