![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Detaliaza, te rog, draga mea, ca nu inteleg exact.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
pai uite asa: eu vreau sa vand un parfum. ma duc la sectiunea Bazar, pac, postez, apar ofertele, dau detaliile.. si gata am gasit cumparatorul.
si asa traim fericiti amandoi, si cumparatorul si vanzatorul (care din diverse motive nu mai vrea parfumul: ca are prea multe, ca nu ii place, ca nu stiu ce). ei? :-* ps: parfumul era un lucru aleator.. :) sau ceva in gen anunturi: donez pisica, vand parfum, caut sa adop catel.. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
O noua categorie e prea mult, pentru ca nu sintem forum de vinzari-cumparari-mica publicitate. Dar daca cineva are de facut o oferta, se poate creea oricind un topic pe un forum legat de "obiectul/subiectul" cu pricina. :)
Parumul, par egzamplu, merge la "frumustete", catelul la "animalute de companie" (chiar exista un anunt de acest fel pe acolo.).. si asa mai departe. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
da' daca vreau sa vand o pereke de kiloti? ma duc la familie? :))))))))))
asta asa, ca sa te stressez :P :-* |
|
|
![]()
|
|
Chiar ca ma stresezi cu prostioare.
:offtopic: Noi sau folositi?! ;D Acum serios, Meg, ce nu se potriveste categoriilor sau "deraiaza" intra pe tarlaua lui Invizibilu`, la "Pe linga drum, pe linga gard ..." Poti sa ii atirni acolo, sa vaza lumea ce cumpara. :D Glumesc, sa nu te superi! |
|
|
![]()
|
|
:morideris:
gata, cand o sa am, anuntz. la pret de second .... hand? :morideris: :morideris: (hand.. auzi) :-* |
|
|
![]()
|
|
:offtopic:
Meg, sint ai tai, faci ce vrei cu ei. Acum insa redevenim oameni seriosi, da?! Te rog. :) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si cum ramane cu sectiunea din regulament care zice ca :
• Nici un fel de reclama nu este permisa in forum. Conturile care se creeaza doar pentru postarea unui mesaj publicitar vor fi banate definitiv. Deci pot sa postez si io anunt ca imi vad calculatoru model deosebit, cu virusi extra bonus? :morideris: :morideris: :morideris: |
|
|
![]()
|
|
Din pacate pentru tine, :morideris: la peste 580 de mesaje cam greu sa poata crede cineva ca ti-ai creat userul doar sa iti vinzi virusii... 8)
On topic, va rog. Toti. Inclusiv eu. |
|
|
![]()
|
|
QUOTE Si cum ramane cu sectiunea din regulament care zice ca : • Nici un fel de reclama nu este permisa in forum. Conturile care se creeaza doar pentru postarea unui mesaj publicitar vor fi banate definitiv. Pai.. se poate vedea cine face cont doar pentru publicitate, no? si apoi.. detaliile pe pm. dar Diana are dreptate.. se poate face lucrul asta in sectiunile care sunt deja. Diana, poti trece threadul asta la .. arhiva.. :) din partea mea. :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 05:28 AM |
|