![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
la multi ani coditzosului tau! sa iti traiasca inca vreo 20!
contraste, nu te-am mai vazut de ceva vreme pe forum. dar se vede ca sunteti bine toti! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) si pupicei pentru sarbatorit! |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani pentru Michisorul tau, intra-adevar, e o varsta foarte buna pentru o pisica. Inseamna ca a avut parte de multa dragoste si afectiune. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
contraste |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meg, happyCat, vă mulţumesc frumos pentru urări.
Dragoste şi afecţiune au toate trei din plin. Am avut şi noroc de medic bun, pentru că a avut şi ea probleme grave de sănătate, dar s-au tratat. Acum să sperăm că va mai sta un an lângă noi. Este un membru de familie, şi vreau să îşi păstreze locul cât mai mult timp. Cu drag! |
|
|
contraste |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru cititoarele jurnalului meu, un semn de primăvară.
(IMG:http://i127.photobucket.com/albums/p136/camaromaria/aniversari/glitterfy153635178bia9.gif) |
|
|
contraste |
![]()
|
Musafir ![]() |
Astăzi la noi acasă este o altă mare aniversare pisicească: Cipi a împlinit 14 ani.
Survivor, aşa îi spun cu drag, tandreţe dar şi cu inima strânsă pentru că este diagnosticat cu insuficienţă renală severă. Dar îl hrănesc adecvat şi îl iubim cu toţi tare mult, pentru că este un motan de treabă. (IMG:http://i127.photobucket.com/albums/p136/camaromaria/EU%20SI%20PISILE/14anitoti3.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 ![]() |
Contraste.... ce frumosi sunt toti trei la un loc.. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Pentru Survivor.. (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nici nu stii cat ma binedispun pozele cu puii tai, contraste. acum intru mai rar, dar de fiecare data ma uit pe la jurnalul tau dupa poze noi. mai ales ca zilele astea am gasit poze multe cu fosta mea pisicuta.. iti multumesc si la multi ani! |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce sweet (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
contraste |
![]()
|
Musafir ![]() |
arinela, Nici nu ştii cât mă bucură urările tale.
Meg, eu îţi mulţumesc pentru cele scrise. Ei sunt ca aerul pentru mine. Respirăm împreună de atâţia ani! LostWhispers, îţi mulţumim cu toţi! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 04:15 AM |
|