![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Un singur lucru n-am inteles. Gelatina ce scop are? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca oricum merele au pectina si se leaga dulceata datorita ei... Eu n-am vazut nicio diferenta intre inainte sa pun gelatina si dupa (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) alex, poate ca-i inutila...dar eu am prins frica sa nu`mi ramana fleasca dulceata, asa ca bag si-un pic de gelatina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) o sa incerc si fara |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Tooth, dulceata mea e tun acum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E exact ca cea din comert. Mie imi place mai moale.. n-o sa mai pun gelatina.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
alexty, adevaru` e ca ultima mea dulceata a iesit tot tun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ma enerveaza c-o pun pe wasa si-o ia la vale...ok, scoatem gelatina...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu zic ca daca scoateti apa din reteta, nu mai se duce la vale dulceata de mere. Ca are acolo destul emulgator natural si fiarta la foc mic, cred ca ar trebui sa iasa bine.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
MoN, eu nici nu am pus apa. Am pus doar sucul de la un gref destul de mic si de la jumatate de lamaie. Am folosit cei 100 ml apa pentru gelatina.
Era ok si pana sa adaug gelatina. Se tinea ca un gem de casa. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Placinta cu branza (in forma de silicon)
Ingrediente pentru blat: 300g faina de naut 2 oua intregi + 1 galbenus (albusul se pastreaza pentru uns placinta deasupra) un varf sare 125g unt 2 paharele de iaurt mic (125g) cu lapte (imi pare rau, dar exact asa am masurat cantitatea) 2 linguri fructoza coaja rasa de lamaie 1 esenta vanilie 1 praf copt Amestecul pentru umplut: 300g branza proaspata de vaci 2 linguri fructoza 2 oua 1 iaurt x 125g coaja rasa de la 2 lamai 1 esenta vanilie Mod de preparare: 1. aluatul: se amesteca toate ingredientele, pana cand se obtine un aluat curgator, asemanator celui de chec 2. se toarna 1/2 din compozitie in forma de silicon si se introduce in cuptorul preincalzit la 160 C pentru cca 15 minute 3. se scoate forma din cuptor, se toarna amestecul de branza, apoi se acopera cu restul de aluat, netezind usor cu o lingura 4. se acopera suprafata cu albusul batut spuma 5. se presara nuca, sau fulgi de migdale 4. se introduce in cuptor pentru inca 20 minute la 180 C. Pofta buna! (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM3956.jpg) (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM3957.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Napolitane belgiene
5 oua 100g branza de vaci 150g pulbere de proteine (conforma, cu gust neutral) 5g pulbere de roscove 1 lingurita praf de copt (cam 1/3 lingurita bicarbonat) 1 priza sare 3-4 linguri ulei Se amesteca toate ingredientele si se fac napolitane in aparatul destinat acestei activitati (IMG:http://www.schauecker.com/beverly/bilder/waffeleisen.jpg) (IMG:http://www.belgusto.de/out/oxbaseshop/html/0/dyn_images/0/kuechenprofi-waffeleisen-belgisch-1720000000_tc.jpg) Daca se fac picante (servite cu cascaval, sunca si salate) se pot adauga si seminte de in, de susan, coriandru macinat. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Doctore, daca nu am praf de copt conform (nu am vazut asa ceva pe aici), pot sa pun bicarbonat? In ce cantitate?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
ghemotoc, eu ma impusc! Iti mut posturile de ici, colea, dar tu nu te lasi, mai scrii o data! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Scuze, am crezut ca am deschis alt link si am postat in topicul gresit... si cand colo... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) v-am spus eu ca-s blonda...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 06:15 AM |
|