IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

19 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Retete Montignac pentru dulciuri, Dulciuri si desert conform Monti care nu ingrasa
kalua
post Jun 26 2007, 11:35 AM
Post #91

Musafir

Inlocuiesti zaharul cu 30 gr de fructoza si-i conforma. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Jun 26 2007, 12:33 PM
Post #92

Musafir

Uau! Doar atat?! Si laptele si smantana, de care sa fie?

+Quote Post
roxanica10
post Jun 26 2007, 12:35 PM
Post #93

Musafir

Kalua, dar in loc de 50 gr de zahar punem 300 gr de fructoza? Nu-i cam multa fructoza?

+Quote Post
kalua
post Jun 26 2007, 12:39 PM
Post #94

Musafir

Am citit 500 (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) dar am corectat acum - 30g.
Lapte si smantana normale.

+Quote Post
dr_wise
post Jun 26 2007, 03:18 PM
Post #95

Musafir

Multumesc!
Sa fiu sincera, tot ma invartesc pe la retetele de dulciuri, dar am o frica teribila sa ma apuc de facut ceva in casa!
Sunt sigura, de fapt e probata problema, de fiecare data cand mananc ceva dulce, revine dependenta de dulciuri. Asa ca mai bine ceva neconform sau conform din an in Paste, decat toata ziua buna ziua dulciuri in casa.
Fructe pana la epuizare!

+Quote Post
divi2007
post Jun 26 2007, 03:46 PM
Post #96

Musafir

fructoza de unde o cumparati de la supermarket pt ca sincer nu am cumparat pana acum ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jun 26 2007, 04:00 PM
Post #97

Musafir

Eu am gasit la Carrefour, raionul de produse dietetice. Este nemteasca, intr-o cutie galbena, de 500g.

+Quote Post
divi2007
post Jun 26 2007, 05:26 PM
Post #98

Musafir

thx , deci la supermarket se gaseste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

la cate am auzit despre zahar ce toxic e o sa inlocuiesc si eu

+Quote Post
Fanny
post Jun 27 2007, 04:22 PM
Post #99

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

eu am facut ieri o inghetata si m-am delectat azi cu ea.
contine zahar, dar avand in vedere ca am facut-o cu ciocolata cu 100% cacao (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) e posibil sa se fi echilibrat.

Am topit o lingura de unt, 100 gr ciocolata cu 100% caco si 2 linguride zahar in baie marin.
am separat 5 galbenusuri de albusurile aferente. Albusurile le-am batut cu alte 2 linguri de zahar, iar galbenusurile le-am incorporat in crema de ciocolata (racita).

dupa, am amestecat crema de ciocolata cu albusurile batute spuma si am dat totul la congelator.

acum, dupa ce am ingurgitat tot, astept opiniile voastre. a fost o exceptie pe care am voie s-o repet doar pt al meu sot... sau se
poate consuma...dar cu masura...in cinstea lui monti?

+Quote Post
kalua
post Jun 27 2007, 07:37 PM
Post #100

Musafir

Cum sa fie conforma cu zahar? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ciocolata industriala trece prin niste procese pe care noi acasa n-avem cum sa le aplicam, de aceea nu pot sa spun ca numai ingredientele conteaza. Dar cu fructoza in loc de zahar este conforma.

+Quote Post

19 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 10:43 AM