![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Stind noi sui in fata monitorului (de fapt vorbesc despre mine, angeldust nu stiu ce facea, deci nu bag mina in foc!) si discutind ca fetele despre ce mai scriu unii (si culmea, chiar sint platiti bine pentru prostiile debitate!) am ajuns la concluzia ca avem musai nevoie, scuzati, e un "mast hev" al sezonului sa avem si noi, ca toate revistele glosi, una bucata editorial pe teme de fesan si laifstail...
Concluzie: Cine se baga sa redacteze una bucata articolas cuprinzind urmatoarele cuvinte foarte fasionabile... insa musai in forma de mai jos, altfel sintem "aut". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Iubar cul, trendi, fasionabl, versatil si laungi, glosi, arti, fasionista, dizainar clozing, feicuri, luivuitonuri, versaceuri, herstilist, trendsatar, fesion aicon, mast-hev, gleimur, luzarita, . Nota: Orice cuvint nou importat cu eticheta meid-in oriunde altundeva pe pamintu` asta, exceptind Romania, este bine-venit! Recompensa: dragostea noastra vesnica si aplauzele multimii ! Retineti, va rugam, este vorba despre un editorial la misto. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca am dat io startul. Am scris AICI.
Mai asteptam si alte creatii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Draga Di, mi-a placut cum ai "redactat" cerintzele administratorului/moderatorului de forum ptr. fomei...
Ai fost dragutza tare, chiar bestiala...pot spune . Ar trebui sa ma bag la asa ceva , tinand cont ca tocmai am terminat de citit "Diavolul se imbraca de la Prada " iar acum citesc "Shopaholic & Sister" , in engleza, ambele carti scrise de niste "autoare" ale caror nume nu mi le amintesc la ora asta ...dar care figureaza in lista de bestselluri americaneshti... carti pe care acum 2 ani, par eczampal, nu mi-as fi imaginat ca o sa le cumpar vreodata... Cu toate astea, nu ma bag la asa ceva, las alte e-LADIES talentate in ale modei si laifstailalui sa-si arate veleitatzile artistice.... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Silviuto, ii la misto... da` are dreptate anjeldustu`. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Adicatelea daca io nu stiu ce-i aia trendsetar ( io de setar stiu doar rasele hamaitoare) inseamna ca nu sint cul? Muma ei de viata... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
aoleu, Di , am cam lipsit lately, asa ca nu m-am prins ca e ...la misto topicul...
da, pe bune acum, "marketingly speaking" , trebe shi asa ceva la un forum de fimei.... good luck, ca geniu avetzi !!! |
|
|
![]()
|
|
Hai, bre, bagi-ti, ie loc pientru taaaaati lumia!
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Reponsabila cu talentu e in deplasare ( a mea!) slava Domnului iezista anjeldastu~! |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
exceptional!
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
super
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 11-June 07 Member No.: 1,781 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) so true!!!!
foarte bine scrise. felicitari! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 10:51 AM |
|