![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu deja ma visez pe nisipul fierbinte, mangaiata de caldura razelor solare (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) stiti ce mi-as dori intr-o alta viata...daca nu se poate in asta? sa locuiesc intr-un loc asa frumos cum e Sicilia, cu caldura mai tot timpul anului, cu marea aproape de mine, cu oameni temperamentali si vorbareti si galagiosi si, bineinteles, cu un vin rosu bun si dulciuri minunate care sa ma slabeasca...daca se poate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ....offf, asta da viata! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Kalua, cara mia, mai spune!!!!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Fain kalua...mai ales imaginea cu livezile de portocali si maslini si lamai...si marea,si muntele...pfuaaaa... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) dar e cam inghesuit totu`...casele,strazile...da` oricum,e fain.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Minunate poze!Eu mi-am promis o excursie in vara prin UE ,daca tot ne-am integrat,dar nu eram hotarata incotro sa o iau.Am avut un gand pentru Italia dar renuntasem la el dupa ce am vazut stirile despre discriminarea romanilor.Acum m-a apucat iar nostalgia...desi nu am mai fost prin zona(cum vine asta?!)
Gata , m-am hotarat !Azi caut pe net oferte turistice caci nu ma incumet sa merg pe cont propriu. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Kalua , multumesc ca mi-ai infrumusetat ziua...vreau si eu in Sicilia!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Al meu vroia sa megem in Sicilia in luna de miere, anul trecut prin toamna. Dar mi-era mie teama de mafioti si alte alea nasoale si am preferat Corfu. Dar cine stie, poate vara asta mergem in Sicilia (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua vai ce frumuseti (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
I`m speechless |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Absolut superb (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Kalua, sa stii ca i-am aratat si sotului pozele si a fost de aceeasi parere. Incercand sa faca o gluma m-a intrebat 'cine-i Etna?' (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . This post has been edited by roxanica10: Mar 23 2008, 07:11 PM |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aceste meleaguri si satele provinciale franceze ce ma faceau sa suspin in adolescenta au ramas prin continuitate in sufletul meu. Imaginile sunt superbe! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
kalua, voi parca sunteti recidivisti in Sicilia. Ce va face sa va reintoarceti? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Foarte frumos!
M-am indragostit de pozele astea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
walpu, pai am mai fost o singura data, anul trecut, dar am vizitat numai Palermo, care ne-a placut mult, nu numai ca oras, ci si atmosfera de acolo, oamenii, mancarea. Sper sa mai mergem, mai avem de vazut multisor din ceea ce are de oferit insula asta.
Nimphe, daca sunteti importanti tare s-ar putea sa aveti de-a face cu Mafia. Cu noi, niste amarati, ce sa faca Mafia? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nimphe, daca sunteti importanti tare s-ar putea sa aveti de-a face cu Mafia. Cu noi, niste amarati, ce sa faca Mafia? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ei, nu ca am fi cine stie ce VIPuri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am auzit multe povesti cu batai, cu toate cele si de-asta am zis sa nu...Dar cand vad pozele si citesc atatea chetsii frumoase, zau daca nu imi vine sa rezerv bilete de pe acum (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 07:11 AM |
|