![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Am castigat :o ?? ce-am castigat ::) ? o tura pe motoru tau??? singura of course fara atas = tsuna :morideris: .... :valea:
|
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE :ametit: cred ca tu tsuna, ai merge odata. :hainoroc: ala ar fi doar inceputul |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Am castigat :o ?? ce-am castigat ::) ? o tura pe motoru tau??? singura of course fara atas = tsuna :morideris: .... :valea: there'll be a hell ov experience. viata de dupa nu va mai semana cu viata dinainte. vibratii in tot corpul, adrenalina, soseaua care pur si simplu se sparge in fatza ta, urletul motorului ingemanat cu cel al vantului suparat de perturbatia care trece prin el. oh baby, nici nu stii ce-mi lipseste. numele ei e tsunami, nu uita. 0-100km/h in 3,5 secunde. a devil. care-i tantalaul care a scris ca nu exista diavol? exista. dar numai unul. si e la mine-n garaj. |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE posta ta electronica afisata acilea e si reala ori ba? parca nu stii raspunsul meu la astfel de intrebari: DA :hohote: |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
tsunami it's a date !?! :estiok::
oare despre ce vorbeam noi aici? :fluierat: |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
despre diavol. tocmai am gasit unu' in garaj
tsunami, scriind o noua biblie cu un pix BIC |
|
|
![]()
|
|
stai ca m-am intors sa te intreb: cand sa trec sa-l iau pe tsun din garaj? let me know da? :P
|
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE stai ca m-am intors sa te intreb: cand sa trec sa-l iau pe tsun din garaj? let me know da? :P ia-mi-l tu pe tsun si-n februarie imi faci de 6 saptamani |
|
|
![]()
|
|
auch!
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
:offtopic: :o 0-100 km/h in 3,5 secunde :o :o :o Ce-mi place :fluierat: :aplauze: :pupaceala: :pupaceala: :'( Vreau si eeeeeeeeeeeeeuuuu :'( :'( h_2006 , vi sa ma iei si pe mine o tura cand scoti din garaj tsunna ala de 3,5 sec . please mult , asa ca tsunnami nu vrea , si dupa aia te plimbi tu cat vrei :P :floricele: Asta asa de echilibru ca trebuie si un RAU ca sa fie BINE apoi ;) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:33 AM |
|