![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Fetelor eu zic despre Tsunami ca e numai gura de el. Pana nu o aud pe Carrie, pe H sau pe Laryysa ca au dat o tura... cu motoru' nu mai cred nimic :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Si eu , si eu .
Inca nu m-a dat o tura :P si sunt pe lista de asteptare :sexylady: |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
tsunami don't worry ca-l luam numa' o tura da' daca mi-ai zis asa .... :'(
gagici, cred ca trebuie sa tragem numere si sa-i facem un itinerar ca deh! suntem pe mai multe continente asa ca asteptarea o sa fie cam luuuunga ..... da' eu am rabdare 8) |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
in toamna m-a filmat sor-mea. astept sa-mi trimita dvd-ul apoi incerc sa-l transpun in ceva electronic.
din primavara sper sa am gata camera de pus pe rezervor, sau daca nu o camera de atasat la casca. numai gura de mine, ai? ce crezi tu ca "poate" o "nenorocire" de 180kg cu 100CP? |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
asa si ?? eu n-am inteles .... facem o lista au ba? ???
|
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
okay, faceti lista. eu plec deocamdata la un ski
va pup de nu va vedeti. okay, si pe elle_ni |
|
|
![]()
|
|
ski ? :frustraree: :frustraree: .... maine ma duc sa-mi iau patine gata! am zis!
pai suntem cateva pe lista ... "fete de fete" adicatelea .... asa ca spal-o pe tsun da-i cu luciu si haida! .... eu mi-am pus giaca de piele nu-i neagra e rosie da' n-are nica de-abia ies in evidenta ::) . |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE ski ? :frustraree: :frustraree: .... maine ma duc sa-mi iau patine gata! am zis! pai suntem cateva pe lista ... "fete de fete" adicatelea .... asa ca spal-o pe tsun da-i cu luciu si haida! .... eu mi-am pus giaca de piele nu-i neagra e rosie da' n-are nica de-abia ies in evidenta ::) . sa auzi claxoane pe strada. okay, pe tine te iau prima gents, start your engines |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
:o wow, ce e aici.
Reveniti on topic, ori ne mutam la arhiva? |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Si cum spuneam eu nu cred ca exista diavol :P
Tot RAUL spre BINE cum e vorba :P E bine carrie ? Nu da topicul la arhiva , te rog ,te rog. Ca daca stai sa vezi tot despre un diavol se discuta ,doar ca e cu motor si are 180kg cu 100CP :P :P :trozneala: :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:50 AM |
|