![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Fiecare cu perceptia lui :)
|
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
De diavol nu stiu, dar iadul l-am vazut :(.....si din pacate era intretinut de oameni :o :o sau diavoli cu chip de om...........
Sorin. |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
adica iadul ti-l faci singur... de ce nu ai putea si invers?
|
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-ai inteles si ma bucur de asta :-* Defapt nici nu ma mir....
Nu conteaza.... :) Sorin. |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE De diavol nu stiu, dar iadul l-am vazut :(.....si din pacate era intretinut de oameni :o :o sau diavoli cu chip de om........... Sorin. nu te invidiez deloc aici |
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE adica iadul ti-l faci singur... de ce nu ai putea si invers? Se pare ca te-am lasat in ceata si iata scuzele de rigoare :) M-am referit la razboaie, dezastruri si tot ce pot face mai rau unii "oameni" :( :o :o Sorin. |
|
|
![]()
|
|
Multumesc pentru explicatie, Sorin ;)
th |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
Daca nu ar exista rau cum am putea face comparatie?
Daca nu ar exista urat cu ce am putea compara frumosul? Exista si bine si rau pentru ca asa trebuie si pentru ca in felul asta evoluam si nu batem pasul pe loc. Daca totul ar fi bine si frumos am deveni niste "legume" lenese care se complac in viata de zi cu zi. Atata timp cat suntem nevoiti sa luptam zi de zi cu "raul" devenim mai puternici, mai stabili, mai increzatori in noi si in Dumnezeu. |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
defineste "raul". o definitie generala, nu doar pentru tine.
defineste "binele" |
|
|
![]()
|
|
la mine totul e relativ, depinde de cum percepe fiecare anumiti termeni, anumite trairi...
poate tsu tsu se referea exact la personajul in sine nu la "rau" dar unii asa il interpreteaza, deci e relativa treaba :-X |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 09:05 PM |
|