IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

18 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Nu exista diavol..., ...Decat in inchipuirea noastra?
no_ua
post Dec 20 2005, 06:56 PM
Post #31

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 101

candva am gasit rugaciunea "Tatal nostru" tradus ca mantra.regret ca nu nu imi amintesc unde si cand.

o alta experienta a fost o decorporalizare voita.evident ca nu eram pregatita pt. asa ceva si nu aveam informatie asa ca m-am speriat destul de tare.
mi se intampla uneori sa ma dedublez fara sa imi dau seama dar fara sa imi fac rau mie sau cuiva.
problema cu decorporalizarea a fost ca din joaca mea m-am trezit cu uncorp energetic . partialmaterializat, etc..langa mine.marele meu noroc este Ingerul pazitor cum ii spun eu care mi-a trimis in minte o rugaciune pe care am repetat-o la infinit pana cand m-am linistit si probabil mi-am revenit energetic.

cine nu stie cateva notiuni de baza despre energii, biocamp, spirit, etc poate traduce aceste chestii ca fiind diavol.
Go to the top of the page

+Quote Post
Tsunami
post Dec 20 2005, 07:58 PM
Post #32

Musafir

parerea mea despre tine no_ua?
esti prea atenta la semne, si uti sa traiesti.
eu nu le iau in considerare, si iaca, traiesc si eu.
imi aduc aminte ca acum cativa ani am inceput sa fac pe taximetristul. prima cursa, primul accident. nasol. daca n-aveam prezenta de spirit eram istorie. si eu, si clienta.
mama a sarit repede cu gura, ca "e un semn".
iti dai seama unde ma durea despre explicatiile de 2 bani. am continuat, si am demonstrat ca nu sunt semne de-astea. la fel s-a intamplat si cu motocicleta

h_2004,

nope, n-am explicatii la orice, dar STIU ca exista o explicatie. iar ceea ce se intampla vine de la sistem, de la dumnezeu si nu din alta parte, si motivul pentru care vine e unul singur: evolutia mea.

+Quote Post
no_ua
post Dec 20 2005, 08:16 PM
Post #33

Dependent

depinde ce intelegi tu prin a trai.
eu traiesc pentru ca vreau sa aflu raspunsuri.traiesc din curiozitate.traiesc asa cum imi place.
imi place adrenalina dar nu inconstienta.
prefer sa stiu ca imi pica un astewroid in cap la noaspte decat sa ma uit ca fraiera pe cer si sa nu stiu ce se intampla.

+Quote Post
Tsunami
post Dec 20 2005, 09:08 PM
Post #34

Musafir

depinde ce intelegi tu prin a trai.
eu traiesc pentru ca vreau sa aflu raspunsuri.traiesc din curiozitate.traiesc asa cum imi place.
imi place adrenalina dar nu inconstienta.
prefer sa stiu ca imi pica un astewroid in cap la noaspte decat sa ma uit ca fraiera pe cer si sa nu stiu ce se intampla.

nu ma refer la inconstienta. nici macar la emisia de adrenalina. asta-i parerea mea. poate am eu o perceptie gresita. doar mi se pare ca esti atenta la fiecare pas pe care-l faci, la "semne" care sa-ti confirme sau sa-ti infirme ca ceea ce faci faci bine. daca "semnul" este potrivnic, te opresti din actiune

+Quote Post
no_ua
post Dec 20 2005, 09:25 PM
Post #35

Dependent

gresit.
faza e ca realizez de multe ori dupa ce am facut un lucru.
eu merg pe alte principii.
daca vreau sa fac ceva incerc, imi dau silinta , ma agit, etc ...si daca trebuie sa nu fac de undeva de Sus mi se blocheaza.abia apoi inteleg de ce.
fi convins ca nu aberez.

+Quote Post
Tsunami
post Dec 20 2005, 11:07 PM
Post #36

Musafir

nu aberezi, nu aberezi.
la mine nu conteaza semnele. o dau si-n bara, dar sunt fericit ca am incercat.
imi pun in gand, si-o fac.
si sa-ti mai spun ceva no_ua. o incercare (decizie) proasta e mult mai buna decat nici o incercare (decizie). caci putem invata. pe cand daca nu incercam, ramanem la fel de prostalai.

+Quote Post
no_ua
post Dec 20 2005, 11:46 PM
Post #37

Dependent

corect!
ideea e ca nu ma omor sa fiu sef de trib dar la nevoie o fac si pe asta cand vad ca nu e nimeni in stare sa ia o decizie.
pentru asta trebuie sa stii ce sa faci.
nu poti duce un om in prapastie aiurea.
daca ai vazut "ultima aventura a lui Poseidon" poate iti amintesti ca unii au mers catre moarte iar altii au urmat un tip(eroul principal, printul pe cal alb. etc).

+Quote Post
Tsunami
post Dec 23 2005, 08:24 PM
Post #38

Musafir

Am sa dau un exemplu...
Dormeam intr-o noapte cu fetita mea. La un moment dat m-am trezit din somn speriata, tremurand de frig desi eram invelita pana-n gat si cu senzatia persistenta ca mai e cineva in camera. In prima faza, m-am gandit ca sunt somnoroasa si ca mi se pare. Am vrut sa intind mana ca sa-mi invelesc fetita mai bine si am constatat ca nu ma pot misca. Atunci m-a cuprins frica. Am mai incercat inca o data sa ma misc cumva dar, in afara de ochi, nimic nu puteam misca. In acelasi moment am sesizat si de unde vine frigul...era 'cineva' la capul patului care-mi sufla aer rece in crestet...aer care imi intra in trup paralizandu-ma. N-am stiut ce sa mai fac. Simteam toate astea si, cu toate ca imi spuneam ca nu poate fi adevarat, nu reuseam sa ma linistesc, mi-era o frica teribila.
Imediat am simtit cum o mana cu unghii lungi mi se strecoara in par (de fapt, unghiile le-am simtit, nu mana in sine) si, in clipa in care am simtit ca vrea sa stranga si sa ma smulga, sa ma traga din pat (asta a fost impresia...ca exact asta urma sa faca) instinctiv am inceput sa zic in gand Tatal Nostru. N-am putut din prima dar m-am incapatanat si pana la urma am reusit. Treptat, am simtit cum ma incalzesc si am putut sa ma misc.
Tremuram si nu reuseam sa inteleg ce s-a intamplat. Nici acum nu reusesc pe de-a-ntregul. Abia am reusit sa adorm si n-am sa pot uita niciodata senzatiile traite. N-am visat asta, sunt 100% sigura.
In aceeasi noapte, sotul meu s-a auzit strigat. Eu ca eu..dar el este atat de Toma Necredinciosul incat experienta l-a socat. Si-a auzit numele strigat de cateva ori ...

Dubi, Dubi,

uite un exemplu de cum poate actiona mintea umana, mai corect de cum poate reactiona la stimuli externi, cum lucreaza imaginatia, si de fat ceea ce cred ca s-a intamplat si la tine.
sa-ti dai seama ca si fara sa vreau am fost afectat de povestea ta.

aseara m-am culcat devreme. n-am avut chef de fiare. eram mai obosit si fericit caci mi-au iesit niste pasente.
de regula eu daca dorm pe noapte 6 ore sunt fresh. si asta se intampla fara vise, sau ma rog, nu-mi amintesc eu.
pe la 3:30 ma trezesc. okay, ma gandesc, mai lenevesc o ora si daca ma mai trezesc merg jos la sala. am inceput sa visez. ceva aiurea. din ceea ce mai imi amintesc, eram la o scoala militara de aviatie si faceam ceva instructie atletica. in timpul alergarii catre un gard peste care nu aveam voie sa trec, un elicopter se prabuseste. cei care au iesti din el au inceput sa fuga alaturi de mine catre gard. devenise o intrecere. mi-am pus in gand sa-i depasesc. si am facut-o. ajuns la gard. m-am intors. nu mai era nimeni cu mine, dar iarba se misca intocmai ca pasii unui om invizibil. de fapt il auzeam, dar nu-l vedeam.
what kind of bloddy joke is that? ma intrebam? o fi vreo tehnologie sofisticata. individul icneste ca si cum ar sari, si, ghici unde sare: imi intra in san pe dupa tricou, si, shit, incepe sa ma zgarie pe abdomen. al naibii sa fiu daca nu m-am gandit la povestea ta. initial am vrut sa ma dezbrac, dar urmatorul venea catre mine. ii vedeam pasii si-l puteam auzi. m-am lasat pe spate si cand a sarit, cu toata puterea mea din somn l-am lovit cu podul palmei. l-am simtit.
si m-am trezit.
senzatie de frig. iar m-am gandit la tine.
aveam impresia ca cineva ma priveste. stai un pic. tu ai zis ca nu te puteai misca. m-a cam trecut un fior, drept sa-ti zic. i-a sa incerc: oops, m-am miscat. okay, de ce imi e frig: eram dezvelit (si nu port decat bluza de pijama). ma scol si merg la baie. culmea e ca ma durea podul palmei. 2 linii usor rosii pe abdomen aratau locul in care "fusesem zgariat".
mama ce bine ma simteam ca l-am pocnit pe al doilea m-----f----r.
am coborat la sala si i-am tras o repriza de fiare pana pe la 6.
deci dubi, totul este in capul nostru.  iar pana la urma tu esti un nimeni pentru mine, iar eu nu cred in prostii. iti dai seama ce impact au cuvintele unui preot spuse intr-un loc adecvat catre niste oameni permeabili la tot ceea ce spune.

+Quote Post
honey
post Dec 23 2005, 08:41 PM
Post #39

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 127

Tsunami
fara suparare!

esti sigur ca nu a fost vre-un soarice sau sobolan?

ai sala...inteleg ca ai casa. si atunci, e oare imposibil sa fi fost un rozator?
iar senzatia de frig, o reactie a organismului?

"oameni permeabili"
oamenii astia intra la apa?  ;)

+Quote Post
Tsunami
post Dec 24 2005, 06:23 AM
Post #40

Musafir

just my brain baby, just my brain

+Quote Post

18 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 02:48 PM