![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
Din ce am citit eu senzatia de frig apare cand in preajma este o fantoma.Eu prefer sa ii spun totusi spirit.
Este f. posibil ca acea entitate energetica sa vina dintr-o "lume" rece, sau interactionand cu energia noastra sa ne dea acea senzatie de frig. In acele clipe este bine sa te rogi (in felul acesta iti tii mintea ocupata, te incarci energetic deschizand anumite canale, te conectezi automat la energia universala, etc), sa faci efort fizic care sa iti blocheze mintea (desi fenomenul exista tu il percepi mai slab), etc Este bine sa iti asculti instinctul, caci te va dirija catre acea cale mai apropiata de felul tau de a fi. |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE In acele clipe este bine sa te rogi m-am rugat sa vina ala din vis sa-l vad, sa-i mai trag vreo doua, ca ma cam incalzisem :hohote: |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
QUOTE deci dubi, totul este in capul nostru. iar pana la urma tu esti un nimeni pentru mine, iar eu nu cred in prostii. ??? >:(Tsunami tu pana la urma de ce ai deschis subiectul asta? Tu n-ai chef sa discuti sau sa auzi pareri ... tu vrei sa le auzim doar noi pe ale tale si eventual sa facem plecaciuni, sa aplaudam si sa ne minunam "bey ce tip destept ! Mi-a zis-o!" .... As de unde, mie din toata filozofia ta, care sincer uneori e greu de urmarit :-X ( mai bine zis plictisitoare) n-am reusit sa fiu convinsa de ce vrei tu sa convingi .... iar de cele mai multe ori aroganta care razbate din postari e greu de inghitit. Imi facusem o alta impresie despre tine :(.... mea culpa. |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE QUOTE deci dubi, totul este in capul nostru. iar pana la urma tu esti un nimeni pentru mine, iar eu nu cred in prostii. ??? >:(Tsunami tu pana la urma de ce ai deschis subiectul asta? Tu n-ai chef sa discuti sau sa auzi pareri ... tu vrei sa le auzim doar noi pe ale tale si eventual sa facem plecaciuni, sa aplaudam si sa ne minunam "bey ce tip destept ! Mi-a zis-o!" .... As de unde, mie din toata filozofia ta, care sincer uneori e greu de urmarit :-X ( mai bine zis plictisitoare) n-am reusit sa fiu convinsa de ce vrei tu sa convingi .... iar de cele mai multe ori aroganta care razbate din postari e greu de inghitit. Imi facusem o alta impresie despre tine :(.... mea culpa. imi pare rau ca n-ai inteles ceea ce am vrut sa spun. fraza mea ai scos-o din context. n-am spus ca dubi este un nimeni, ci am vrut sa spun ca e o persoana necunoscuta, un om de pe strada, cineva oarecare, nu un psihoplog, hipnotist sau preot, si, cu toate astea, fara sa vreau m-a impresionat povestea ei, mi-a ramas in cap. daca s-a inteles altceva, imi cer eu scuze. nu astept sa faca nimeni plecaciuni. repet. mi-am expus o teorie. mi-am sustinut-o. singurul meu scop alaturi de a raspunde no_ua-ei si carrie-ei a fost sa fac oamenii care citesc sa-si puna intrebari. nu ma astept sa-mi dati dreptate azi. la multi ani cezar |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 83 Joined: 22-December 05 Member No.: 127 ![]() |
tsunami
uneori e nevoie sa ne alegem cu mai multa atentie cuvintele! pt ca recunosc...si pe mine m-au intrigat multe din postarile tale! de ce vrei sa ne faci sa ne punem intrebari? de ce ai impresia ca ...luam totul de-a gata si ca nu-l trecem prin filtrul propriu? :) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
QUOTE candva am gasit rugaciunea "Tatal nostru" tradus ca mantra.regret ca nu nu imi amintesc unde si cand. o alta experienta a fost o decorporalizare voita.evident ca nu eram pregatita pt. asa ceva si nu aveam informatie asa ca m-am speriat destul de tare. mi se intampla uneori sa ma dedublez fara sa imi dau seama dar fara sa imi fac rau mie sau cuiva. problema cu decorporalizarea a fost ca din joaca mea m-am trezit cu uncorp energetic . partialmaterializat, etc..langa mine.marele meu noroc este Ingerul pazitor cum ii spun eu care mi-a trimis in minte o rugaciune pe care am repetat-o la infinit pana cand m-am linistit si probabil mi-am revenit energetic. cine nu stie cateva notiuni de baza despre energii, biocamp, spirit, etc poate traduce aceste chestii ca fiind diavol. te rog detaliaza subiectul cu decorporalizarea! as vrea sa inteleg mai bine. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
Poti sa te decorporalizezi in vis atunci cand iti vezi trupul de undeva de sus, poti sa o faci voit prin diferite tehnici, poti sa te decorporalizezi din greseala, etc
Cu alte cuvinte spiritul tau "priveste" trupul sau anumite evenimente care ti se intampla din postura unei alte persoane.ca si cum tu ai fi si subiect in acea intamplare si martor. cine nu stapaneste acest lucru e bine sa stea cuminte in banca lui caci este f. periculos si poti ajunge posedat sau mai bine zis o alta energie incearca sa iti fure ambalajul material sau trupul fizic. |
|
|
![]()
|
|
mi-a povestit cineva cu multi ani in urma un caz destul de socant.
o fata a inceput sa aiba probleme energetice. ce simtea de fapt? ceva greu de inteles logic dar totusi era o realitate cruda. se aseza pe un scaun si nimeni nu avea voie sa se aseze pe acel scaun in urmatoarele minute caci fata simtea fizic ca cineva i se aseaza in brate.nu aveai voie sa inchizi nici o usa caci era ca si cum ai fi prins-o in usa. au mers cu fata in mai multe locuri babe, preoti, etc si peste tot i se spunea ca "a calcat din greseala intr-o mosmoana" mai clar a pasit din greseala peste un obiect incarcat energetic negativ prin magie. magie exista si se poate face dar religia o interzice.daca o interzice este clar ca ea exista insa putini dintre noi o accepta sau constientizeaza. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
no_ua
esti cumva membra m.i.s.a.? daca nu vrei, nu tb sa-mi raspunzi! scuza-mi curiozitatea. dar de cate ori citesc ce scri tu...la asta ma gandesc! sa o luam pe rand: 1.chiar daca cuvantul "decorporalizare" nu este un cuvant explicat in nici un dictionar al limbii romane...cred ca inteleg la ce te referi. prima descriere a acestui fenomen am intalnit-o cu foarte multi ani in urma intr-o proza a lui Mircea Eliade ("Secretul doctorului Honigberger" cred, dar s-ar putea sa ma insel). eu as fi vrut sa-mi spui despre experienta ta. "o alta experienta a fost o decorporalizare voita.evident ca nu eram pregatita pt. asa ceva si nu aveam informatie asa ca m-am speriat destul de tare." 2. "candva am gasit rugaciunea "Tatal nostru" tradus ca mantra.regret ca nu nu imi amintesc unde si cand." mantra inseamna formule magice si este o practica yoga "Mantra de iniţiere este data de un Guru (maestru spiritual) care urmeaza tradiţia-i specifica. Aceste formule, īn virtutea conţinutului lor, dau anumite rezultate. Īntregul concept de Mantra se refera la forma de vibraţie a unui principiu de viaţa cunoscut īn tradiţie sub numele de Deva sau Devata (zeu sau zeiţa). Prin repetiţia Mantra-ei respective, mentalul se apropie din ce īn ce mai mult de sursa sunetului, sursa pentru Mantra respectiva, şi prin urmare de sursa universala. Practicile repetate de incantari, Mantra şi diferite alte sunete, fac mentalul practicantului sa se focalizeze catre o direcţie unica, aceasta focalizare fiind de fapt scopul īntregului proces de repetare, fie rituala sau ne rituala." |
|
|
![]()
|
|
QUOTE totul in jurul nostru este energie. orice obiect, planta, fiinta, absolut orice este impregnat cu energie. aceasta energie interactioneaza.aceasta energie este ca un flux si reflux. din cauza mea sau a energiei inconjuratoare eu ma pot dezechilibra energetic. vampir energetic vorbesti foarte mult de energie. energie pozitiva, negativa, flux energetic, dezechilibru enrgetic, vampir energetic :o , s.a.m.d. inteleg, din ce scrii tu, ca iti explici foarte multe lucruri/fenomene cu ajutorul acestui cuvant "energie". ce intelegi tu prin "energie"? ce reprezinta energia pt tine? te intreb pt ca vreau sa-ti inteleg mai bine punctul de vedere. :) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 02:58 PM |
|