IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

18 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Nu exista diavol..., ...Decat in inchipuirea noastra?
no_ua
post Dec 26 2005, 05:03 PM
Post #51

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 101

:magandesc: :morideris:
Ma amuz copios...scuza-ma :D
Nu sunt genul care sa imi pierd timpul cu misa...uarasc genul acesta de intalniri(din ce vad pe la tv) si cred ca as citi o carte pana ar termina ei "ritualurile". :fluierat:

sa incerc sa o iau pe rand:
am citit dupa '90 f. multe carti scrise de yoghini f. interesante de altfel dar nu as rezista in acel ritm.
tot atunci am descoperit si cartea "cristalul acea fiinta vie" si m-am apucat sa ma joc cu lucruri care nu imi erau familiare dar Ingerul meu pazitor m-a pazit sa o iau razna.
eram avida de tot ce este nou, aveam multe intrebari ciudate in minte si cautam raspunsuri,etc
am citit Alexandra David Neel"cu magi si magicieni in Tibet" si ma miram de puterea ce exista in fiecare dintre noi...
am citit:n caz de raincarnare, viata dincolo de moarte, ufologie multa, Erich Von Daniken, mistere de tot felul, Dan Apostol,etc...cautand raspunsuri la intrebari.
In felul meu intrebam diferite chestii care le gaseam in carti, intrebam oamenii simpli de la tara care nu erau familiarizati cu ce citeam dar explicau fenomene, imi povesteau intamplari, etc
in felul asta testam ceea ce citeam.

dupa un timp am citit Lazarev care mi-a pus toate informatiile de pana atunci cap la cap si mi-a dat o privire de ansamblu.prin cartile lui m-am apropiat mai mult de Credinta, am inteles mai mult, am aflat mai multe raspunsuri.
mantra din cate stiu eu este si :un cuvant spus atinge un punct, ca si cum ar apasa o tasta in creierul tau.aspasand aceasta tasta este ca si cum s-ar deschide un port si prin el primeste informatie sau dai.
nu ma pricep la computere f. bine.
nu sunt o fanatica religioasa, nu ma intereseaza ce face misa si nu mi-as pierde timpul cu aceste intruniri, nu am nimic deosebit care sa te sperie.

hai sa o luam simplu:tu cand esti vesela si toate iti merg din plin ce simti? simti ca iti vine sa topai, sa strangi in brate pe cineva drag, simti ca ai vrea sa zbori, etc
de ce se intampla asta cand esti vesela? simplu;atunci tu produci energie.
cand esti trista parca esti bolnava;nu iti gasesti locul, ai vrea sa fie cineva langa tine care sa te sustina, sa iti dea incredere, sa te imbratiseze si sa te convinga ca totul va fi bine indiferent ce crezi tu.
in acele clipe esti golita energetic iar acea persoana care te sustine trebuie sa te ajute sa faci un echilibru in tine.
am explicat cat de cat clar?
Go to the top of the page

+Quote Post
no_ua
post Dec 26 2005, 05:07 PM
Post #52

Dependent

energia pentru mine este de fapt energia vietii.este ceva ce nu se vede dar se simte.
un computer nu functioneaza daca legatura internet este proasta sau transferul este insuficient.
asa si omul numai ca el foloseste un alt tip de energie...

+Quote Post
Tsunami
post Dec 26 2005, 06:06 PM
Post #53

Musafir

nu exista energie pozitiva sau energie negativa. exista doar energie. daca exista energie se poate spune ca e pozitiva, dar pentru ca nu exista energie negativa, prin definite si consens ramane doar "energia"
ea e produsa de un sistem material.
ecista surplus de energie si exista nevoie de energie.
corpul nostru produce si cheltuie energie in mod continuu, din.. mancare.
daca n-ar fi mancare nu am mai produce nimic, caci am muri
controlul energiei umane e dat de creier. creierul mentine tot timpul echilibrul energetic. creierul fixeaza ponderea energetica pentru inima, ficat, organul sexual si alergat.

+Quote Post
Tsunami
post Dec 26 2005, 06:08 PM
Post #54

Musafir

de ce ai impresia ca ...luam totul de-a gata si ca nu-l trecem prin filtrul propriu?  :)

credintza in existenta diavolului este numai un exemplu

+Quote Post
no_ua
post Dec 26 2005, 06:29 PM
Post #55

Dependent

Te-am prins tsunami!
ce ziceai tu acolo?
ca producem energie din mancare?
ia sa imi explici tu mie atunci cum e cu cei care nu mananca  si totusi traiesc bine merci.
banuiesc ca stii acele cazuri exceptionale care sfideaza stiinta .

+Quote Post
no_ua
post Dec 26 2005, 06:34 PM
Post #56

Dependent

mancare si bautura produc o energie chimica caci nu sunt experta in fizica ca sa spun mai mult.
iubirea produce o energie biologica, o energie regeneranta, etc(nu ma refer la iubire fizica)

eu cred ca exista mai multe tipuri de energii.
ceva de genul inverse, energii care se afla cumva contrare, etc si cu totii stim ca tot ce este prea mult nu este bun.
asa si cu energia.nu pot prelua sau fi incarcata cu mai mult decat pot duce.
pot face si asta cu conditia sa stiu cum si pt. asa ceva este nevoie de f. mult antrnament, etc

+Quote Post
ella
post Dec 26 2005, 08:09 PM
Post #57

Incurabil

Group: Membru
Member No.: 11

:magandesc: :morideris:
Ma amuz copios...scuza-ma :D
Nu sunt genul care sa imi pierd timpul cu misa...uarasc genul acesta de intalniri(din ce vad pe la tv) si cred ca as citi o carte pana ar termina ei "ritualurile".

offtopic:
  :)
nu stiu no_ua
te cred. de altfel...chiar nu avea importanta!
am avut 2 prieteni (o ea si un el), niste oameni extraordinari, culti (era o placere sa vb cu ei)  care au devenit membrii ai acestei miscari, acum ceva ani. la inceputuri. si cand incepeau sa-mi vorbeasca despre formele de transfer energetic veneau cu APROAPE aceleasi exemplificari ca tine. din cate imi mai aduc aminte. :)

despre energie acum:
"energia pentru mine este de fapt energia vietii.este ceva ce nu se vede dar se simte."

energia vietii si viata energica... ;)

"eu cred ca exista mai multe tipuri de energii."

doar crezi?  :magandesc:

binenteles ca exista mai multe tipuri de energie (mi-ar trebui cateva randuri sa  enumar numai energia fizica, de cate feluri este, spre exemplu)!
insusi cuvantul in sine se foloseste in cel putin 2 feluri:
1.o folosire uzuala, energie=vigoare , putere, capacitate de a actiona, fermitate, etc.
2.o folosire stiintifica, energie=masura generala a diferitelor forme de miscare (in fizica) sau ce se degaja/absoarbe in reactiile chimice (in chimie).
legea conservarii energiei iti spune ceva? dar principiile generale?

modul la care folosesti tu termenul este unul...cumplit de abstract. sau poate de vina este formatia mea profesionala? nu stiu.
Energia este unul dintre cele mai importante concepte descoperite de om. Īnţelegerea corecta a noţiunii de energie este o  condiţie... absolut necesara, as putea spune, pentru a putea analiza sistemele si procesele energetice.

tu stii ceva dar...
nu te supara pe mine.  :)

+Quote Post
no_ua
post Dec 26 2005, 09:23 PM
Post #58

Dependent

Daca poti sa traduci altfel iti spun ce este pt. mine energia.
este un fluid alb stralucitor.
Stau mai prost la explicatii poate dar stiu ce simt si ce vad.
am facut candva un test si am descoperit o chestie deloc surprinzatoare pentru mine si anuma ca partea nu stiu care a creierului este mai dezvolatata.
adica acea parte legata direct de imagine.
cu alte cuvinte gandesc in imagini.

+Quote Post
ella
post Dec 26 2005, 09:33 PM
Post #59

Incurabil

Group: Membru
Member No.: 11

no-ua
ma bucur ca nu te-ai suparat!  :)

da...inteleg cand spui ca gandesti in imagini! pt ca si mie mi se intampla uneori.  :)

+Quote Post
Tsunami
post Dec 26 2005, 09:36 PM
Post #60

Musafir

Te-am prins tsunami!
ce ziceai tu acolo?
ca producem energie din mancare?
ia sa imi explici tu mie atunci cum e cu cei care nu mananca  si totusi traiesc bine merci.
banuiesc ca stii acele cazuri exceptionale care sfideaza stiinta .

cei care nu mananca nu traiesc.
stiinta in comparatie cu religia nu este sfidata. sunt insa multe lucruri neexplicate stiintific inca
cazurile exceptionale de oameni care traiesc fara sa manance nu le cunosc.

+Quote Post

18 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 06:17 PM