![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
"cazurile exceptionale de oameni care traiesc fara sa manance nu le cunosc."
Tsunami au fost prezentate in presa. tot practicanti yoga! |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE mancare si bautura produc o energie chimica caci nu sunt experta in fizica ca sa spun mai mult. iubirea produce o energie biologica, o energie regeneranta, etc(nu ma refer la iubire fizica) eu cred ca exista mai multe tipuri de energii. ceva de genul inverse, energii care se afla cumva contrare, etc si cu totii stim ca tot ce este prea mult nu este bun. asa si cu energia.nu pot prelua sau fi incarcata cu mai mult decat pot duce. pot face si asta cu conditia sa stiu cum si pt. asa ceva este nevoie de f. mult antrnament, etc n-are importanta cum e produsa energia. se poate prin multe feluri. energie bilogica n-am auzit sa existe. nici nu stiu cum s-ar putea masura asa ceva, care e magnitudinea etc. o energie nu poate fi contrara altei energii. exista, se poate zice ca se produce, se consuma sau mai corect se transforma, se transefra. cum poti tu stoca energie multa? glucoza. ciocolata. glucide. normal ca trebuie sa te limitezi. toata materia e limitata. |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE "cazurile exceptionale de oameni care traiesc fara sa manance nu le cunosc." Tsunami au fost prezentate in presa. tot practicanti yoga! un link ceva? chiar asa, pot sa nu manace dar pot trai cu perfuzii de glucoza. ca sa traiesti iti trebuie energie de undeva. nu se poate altfel. fizic. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
nu stiu linkul.
daca gasesc ceva, te anunt. ups...! tsume, imi mananci timpul! :hohote: :hohote: am gasit ceva: energie bilogica n-am auzit sa existe. nici nu stiu cum s-ar putea masura asa ceva, care e magnitudinea etc." tsume...ce-mi faci tu mie! sa vedem cum te revansezi! si pt amuzament...o explicatie a la "tsuname" ;): "Orice organism viu este un sistem energetic. Cantitatea de energie primita de la mediu este egala cu cantitatea de energie consumata, plus acumularile. Daca acumularile sunt pozitive atunci acest organism va creste īn greutate, daca acestea sunt negative va scadea īn greutate. Intr-un organism sanatos este de dorit ca acumularile sa se mentina constante īn timp. Asemenea motorului de automobil, care, pentru a functiona are nevoie de carburanti (furnizeaza energie), lubrifianti (protejeaza motorul si asigura ungerea) si apa (asigura racirea) si organismul omului, pentru a functiona are nevoie de sursa de energie (care este asigurata de alimente), de substante de protectie (asigurate de vitamine, saruri minerale, fier, iod, acizi grasi nesaturati, etc.), de substante de racire (apa). Daca motorul nu poate functiona decāt īn limita carburantului disponibil, nici omul nu poate munci decāt īn masura īn care dispune de energia chimica furnizata de hrana absorbita. Omul are nevoie nu numai de energie sub forma de alimente, ci si de lichide pentru a mentine bilantul hidric la nivelul normal. Consumul mediu de apa este evaluat la 35g/kg de greutate corporala (sau 2-2,5l/zi). Functionarea celulei pretinde o anumita energie, o cantitate variabila necesara indeplinirii functiilor acesteia. Exista diferite forme de stocare a energiei. Aceste surse, care sunt alcatuite īn mare parte din alimente, permit furnizarea continua de energie catre toate celulele corpului" :) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
exista oameni care traiesc si muncesc fara sa manance sau unii fara sa doarma.
culmea e ca isi pastreaza greutatea constanta. exista un tip de regim religios de 40 de zile fara hrana care ajuta la tratamentul unor boli.se pare ca este unciclu al organismului. nu este recomandat asa ceva fara supraveghere medicala stricta. tsunami cum explici ca mancand acelasi lucru uneori esti plin de energie si alteori nu? energia nu se vede ci se simte. curentul electric este si el un tip de energie. cazul expus mai sus cu fata dezechilibrata energetic este perfect real.cum il explici? |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
oh my god ella.
pai tu te astepti ca citesc eu tot? sintetizeaza-mi in cateva cuvinte ce spune textul cu privire la energia bilogica si cine e autorul. sau cum omul produce energie biologica din nimic. no_ua, tu spui ca exista oameni care nu mananca deloc. eu spun ca nu se poate asa ceva. fara sa doarma poate. dar timp de odihna tot au, incetinirea functiilor organismului tot exista. cam cum se odihnesc delfinii. regim religios poate fi denumit si postul. cantitatea de energie mancand acelasi lucru este aproape identica. pentru ca si metabolismul nostru depinde de multi factori. uneori se extrage din aceeeasi hrana o cantitate mai mare de energie, alteori mai mica. unde se duce restul? la wc-u. "cantitatea de energie" sau "plin de energie" depinde si de entuziasmul cu care facem un anumit lucru, de placerea lui. atunci creierul dozeaza o cantitate mai mare de energie "placerii". vii acasa, mananci, faci dragoste nebuna toata noaptea. a doua zi te simti excelent. a doua zi la fel, a treia la fel. presupunem ca mananci identic. dupa o anumita perioada nu mai esti la fel de atras, si, cu toate ca mananci la fel, preferi sa stai cu telecomanda in mana si cu ginnie in pantaloni. nu inseamna ca ai o energie mai mica. unde se duce totusi energia? parte la wc (care are o alta compozitie a doua zi decat daca ai fi facut efort cu o zi in urma), parte in grasime, care nu e decat o forma de stocare a energiei la nivel de tesut, ca un acumulator auto daca vrei. nu inteleg termenul de "dezechilibrat energetic". care e definitia, si cum poate fi masurat acest dezechilibru? pana la un raspuns clar, toate sunt numai ipoteze. |
|
|
![]()
|
|
tsume
:hohote: :hohote: de ce crezi ca am ales tocmai acel articol? :hohote: :hohote: hai ca m-ai facut sa rad cu gura pana la urechi! si daca imi imaginez ce figura ai facut cand l-ai vazut.... :morideris: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
tsunami ...exista oameni care nu mananca!
sunt cazuri mediatizate si studiate de cercetatori. nici ei nu inteleg fenomenul. de levitatie ai auzit? este tot un tip de control asupra propriei energii. puterea gandului care te ajuta sa muti obiecte este o canalizare a energiei prin concentrare. dezechilibru energetic este o delasare a centrului energetic.ia vezi tu cum sunt dispuse chackrele si nu ma lua cu tampeniile misa ca nu inghit asa ceva.te uiti la o poza si intelegi singur. aceste chackre exiista dar eu prefer sa ii numesc centrii energetici.ei trebuie sa fie echilibrati fiecare si in totalitate, unul in functie de altul. creierul este un decodor si in acelasi timp un capator de informatie care poate transforma anumite unde energetice. ia vezi tu cum e cu undele alfa, delta, etc in timp ce dormi, in timp ce gandesti, etc imi plac oamenii inteligenti si logici dar un om condus de creier este robot in opinia mea si nu om. un om are suflet.spiritul este legat de trup prin cordonul de argint. iubirea naste energie.Dumnezeu este iubire. |
|
|
![]()
|
|
tsunami ti-am explicat in cateva cuvinte comportamentul persoanei care nu e pshihopat sau mai stiu eu cum.este o persoana normala.
cum explici tu ceea ce simte? |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE tsume :hohote: :hohote: de ce crezi ca am ales tocmai acel articol? :hohote: :hohote: hai ca mai facut sa rad cu gura pana la urechi! si daca imi imaginez ce figura ai facut cand l-ai vazut.... :morideris: :hohote: pacat ca nu mi-ai vazut mutra mai ales ca eram enervat ca n-am putut ajunge la ski din cauza ca ieri am uitat lumina aprinsa si s-a dus toata bateria. mama ei de baterie, si prostia mea. mai vazui si articolul tau, care nu numai ca e scris marunt, dar nu se mai termina cand ii cautam sfarsitul |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 06:10 PM |
|