![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am fost de ziua 'cumnatei" mele la ea,si are o fetita de aproape 2 ani. Si eu cu al meu, de la usa cu cadouri urari imbratisari, n-am bagat-o in seama pe aia mica. Si era pusa intr-un scaun din ala de hranit. A pus barba pe masuta scaunului, se uita in jos, si a oftat odata asaaaa de parca avea povara intregii lumi pe umeri. Vreo 3 minute asa a stat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Era f suparata ca nu primeste atentie. Santajisti de mici copiii astia (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Fetita mea a pus sub brad o papusa care incepe sa cante cand o atingi si mi-a spus ca sigur mosul o sa fie interesat de ea, o sa o atinga si atuci il prindem ca incepe papusa sa cante. Iar la usa dinspre balcon a pus un clopotel ca sa fie sigura ca nu-i scapa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Asta-vara era imbracata cu un tricou cu o floare pe el si s-a intamplat sa vina la ea o albina. Si-mi spune: "Mami, albina a vazut ce frumoasa sunt si a crezut ca sunt o floare." (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Desteapta fetita ai Light
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Light, cati ani are fetita ta?
E tare dulcica! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Multumesc! Are 6 ani. Si copilasii vostri sunt minunati.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
A venit pana la urma si mos craciun improvizat si Laurica a inceput sa strige sa nu-l las sa intre in casa cu renii ,ca murdaresc covoarele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
M-a dat pe spate cu chestia asta. Are ea ceva cu renii: de ce zboara ,de ce au picioarele asa mari... Nu accepta sa spuna copite, a zis ca suna prea urat. |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ce fetita precauta este Laura! O mica gospodina!
Nepotica mea de 4 ani se temea sa nu-i fure mosul cadoul:D . |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Criminali copiii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
"O prostie e un lucru bun nereusit" - o fetita de vreo 5 ani la "Copii spun lucruri traznite" (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
" Si cum vrei sa dorm nedespartata de tine?"
" Uite ce burtoaica am!" " Tu esti suriorul meu si eu eram fratioara ta, bine?" " Cand eram eu mica, nu vorbeam cu tine." |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 10:45 PM |
|