IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Cat de mult conteaza trecutul sau reputatia?
angeldust
post Jan 5 2008, 01:23 PM
Post #11

Musafir

Eu sunt cam de alta parere, desi pana nu demult vi-as fi dat dreptate (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) In momentul in care cunosti pe cineva e foarte greu sa iti faci foarte repede o parere vorbind doar despre ce face si ce drege in prezent. Plus ca oamenii au tendinta involuntara sa se defineasca si sa se prezinte prin prisma actiunilor trecute, nu cele prezente. Chestia asta se manifesta si mai evident atunci cand sa zicem incerci sa socializezi cu un grup de oameni care se cunosc intre ei dar nu te cunosc pe tine. Iti vor povesti toate kkturile de la Adam si Eva : ce tampenii au facut in liceu, cat de funny a fost cutarica la cheful nustiucare cand a facut nustiuce, etc.
Cand cunosti un barbat, la primele intalniri e firesc ca fiecare sa fie mai rezervat, dar dupa ce depasesti un anumit prag e la fel de firesc sa vrei sa stii cat mai multe inainte sa investesti emotional in realtia aia. Eu imi pastrez o minte deschisa la povstile din trecut, dar totusi vreau sa le stiu pentru ca ma ajuta sa inteleg omul mult mai bine si imi cam pot da seama de multe chestii esentiale asa. Cu siguranta nu as vrea sa aflu dupa 3 ani si 2 copii ca omul are cazier sau ca isi batea fosta prietena de exemplu. Eu sunt mai paranoia de felul meu si vreau sa stiu in ce ma bag.
In ceea ce am priveste pe mine, daca omul e curios, povestesc din trecut dar doar daca imi castiga increderea sau simt eu ca are vreun rost. Am avut relatii in care nu am povestit mai nimic si bine am facut si am avut altele in care am dat tot afara din casa cum s-ar zice si la fel...bine am facut.
In concluzie eu sunt pentru povestirea chestiilor importante din trecut, dar cu grija : cand, cui si cum.
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post Jan 5 2008, 01:50 PM
Post #12

Musafir

Pai pe parcursul relatiei oricum `ies afara` anumite povestioare si de aici ` iti alungesti bine urechile` si vezi cum procesezi informatia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Dar sa ascult eu cum facea el sex cu fosta si ce fel il incita respectiva no way (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) pentru ca oricum fiecare cuplu are chimia sa...

Ca sa nu mai spun cat urasc barbatii care la prima intalnire iti cer sau iti ofera ei povestea fostei relatii sau au curiozitati legate de anumite marimi sau performante (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ...cu cat mai discret si mai delicat cu atat mai bine, parerea mea pentru ca a fi sincer din punctul meu de vedere nu inseamna a-ti asterne tot trecutul in fata celuilalt...si oricum daca relatia merge si exista comunicare si deschidere reciproca ajungi sa-l cunosti pe cel de langa tine foarte bine(trecut+prezent)...

Imi place sa stiu cum era copil, ce fel se urca in copaci sau ce note lua la scoala (nu ca ar trebui sa ma si influenteze asta) dar imi place sa-l descopar eu inauntrul relatiei noastre...

Ca sa nu mai spun ce prost gust mi se pare sa spui din primele intalniri vai eu sunt asa, mie imi place asa iar daca nu te conformezi la revedere (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ...bine ca si daca dupa un an i-ai tot spus ca iti plac `trandafirii` iar el iti ofera `garoafe` iar nu e bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by kary_pink: Jan 5 2008, 01:54 PM

+Quote Post
Bia
post Jan 5 2008, 02:23 PM
Post #13

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Eu cred ca reputatia ta din trecut conteaza pentru actualul partener in masura in care doreste el sa conteze. Daca acesta considera ca reputatia ta mai putin buna (asta in cazul in care te stie dinainte) afecteaza relatia in care se afla la acel moment atunci tu nu prea ai ce face si cel mai bine e sa-ti iei la revedere. oricum, oamenii se mai schimba si asta se intampla des. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Eu personal m-am schimbat mult in ultimii 2-3 ani de zile si chiar nu mai sunt nici macar 20% cum eram in trecut. Mie iubitul meu de acum nu mi-a reprosat sau cerut sa detaliez vreun lucru din trecutul meu desi avea tot dreptul sa ceara anumite informatii referitoare la cel dinaintea lui care culmea, i-a fost prieten bun. Din cate am aflat ulterior din surse (de la care nici macar nu ma asteptam macar sa stie de noi dar pai sa stie cu lux de amanunte detalii intime (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) ), acel specimen din trecut dezvaluia picanterii partial adevarate si inflorite de mama focului (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) . Eu personal nu m-as fi incurcat cu cineva atat de "bine" descris (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) dar se pare ca el ori n-a plecat urechea la ce-a auzit si m-a vazut altfel si cum sunt eu de fapt ori a fost/este sigur ca m-am schimbat. Cert e ca are incredere in mine si asta ma face un pic mai mult mandra de el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bine, chestia asta cu increderea e relativa si se poate interpreta: ori are incredere si punct ori nu-l intereseaza astfel de detalii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .

+Quote Post
kalua
post Jan 5 2008, 03:03 PM
Post #14

Musafir

kary, cine-si bate capul cu barbati care descriu cu lux de amanunte ce si cum faceau cu fosta, isi merita soarta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Mai, limonada roz, mie tare-mi place de baietul tau din ceea ce povestesti tu despre el. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
scumpic
post Jan 5 2008, 05:53 PM
Post #15

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Multumesc pentru raspunsuri! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

2 Pages V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 02:20 PM