![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Va propun sa ne declaram aici cat de mult ne placem, iubim si asa mai departe. Sa nu suferim de offtopicism in alte topicuri, avem aici cuibusorul de nebunii. :morideris:
Mai in gluma (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif) , mai in serios, astia suntem...si NU ne putem abtine (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) . Incep eu prima: Angeeeeeeeeeeeeldust - te iubeeee! :-* |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ah ce bine ca ma iube si pe mine cineva ....
Eu te iube mai mult ,zano !!! :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
ange
si mie imi esti draga! iti citesc cu placere postarile! :-* |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
:rusinosul:
oh this is too much for me , u're too kind sarumana :-* :-* :-* |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
alooooooooo, timisoara, maine la 10 aterizez la voi pe aeroport...cu cine beau maine seara, ia savad??? cu cine??? ::)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io Io Io............... :hainoroc: :tararam: :tararam:
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Bey pe mine m-a cucerit Angeldust cu melodia aia "You owe me nothing in return"...ar fi tare frumos sa putem simti asa mereu... ::)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
very good, angeldust..si cum propui sa facem? (numa sa n-o facem prea lata ca joi am de lucru la voi in urbe :P )..si mai trebe sa nimeresc si avionul back to Buc....so?
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Aproape de perfectiune
Niciodata la fel Geniala in foarte multe aspecte Eleganta in abordare Libera in gandire De o diversitate incantatoare Ucigatoare la suparare Subtila in ironii Tentanta in aparitie versiunea 1.0 |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
:rusinosul: :rusinosul: :rusinosul:
Gata fetele va iube eu cat va iube..... dar invisible are castig de cauza ca sunt straight nu de alta . Kaleeeeeeeeee ma iei cu tine joi la Bucale??? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 03:21 PM |
|