![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru offtopic-isme eu vin cu palica,sa fie de 50 sau 52 grade!!! :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
blondina mi-au luat vorba din ...tastatura
mistaco .... am palinca de la mama ei ca nu degeaba-s ardeleanca (juma-juma chiar ... adica eu stie vorbeste ungureste) :hainoroc: |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nem mungyod comoion!!! Si eu stiu sa vorbesc bine dar nu sa scriu, insa cu palinca de la mama ei si eu stau bine, mai putin cu consumul!!!
Insa la festivalul asta de fest offtopic putem sa incingem o beuta!!! :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
maaaaaaaaama, la palinca ma bag. :hainoroc:
:-* :-*:-* ptr toate eLady si ptr toti eGentelmen de pe forum. titsule, mi-ai facut cucui. ;D :-* |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:hainoroc: La cit mai putine banari, si la buna vedre servus toc!!! :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
mai eu cu palinca nu ma omor ... nu de alta da' mi se aburesc "ochelarii" instantaneu s-atunci stralucesc prin absenta chiar daca-s de fata sau vorbesc numa io ceea ce nu e neaparat o bucurie .... la visinata , in schimb, ma bag la orice ora
[move]:hainoroc:[/move] |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu'i bai fatuca ca mere si visinata dar sa nu fie prea tare ca ma ie de cap!!! :hainoroc:
|
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://www.vinboden.com/catalog/images/tn_absolut.jpg)
E off dar e cea mai buna :hainoroc: :hainoroc: Sorin. |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
palinca apoi stalitchnaya
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 22 Joined: 11-January 06 Member No.: 140 ![]() |
absolut...e superbuna!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:58 PM |
|