![]() |
![]() ![]() |
![]() |
VisNetic |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Eu ce sa mai zic? :'( Sunt maniaco-depresiva azi: oricat as scrie, oricate noutati as pune ... tot nu sunt suficient de buna :'(. :welcome: VisNetic! Speram ca ai ceva interesant sa ne spui aici, inafara de offtopicisme ... ;) dore, prea mult zel strica probabil; cat despre ceva interesant de spus, aici.... pai nu prea am ca nu iubesc pe nimeni deocamdata ::) si nu-s deloc offtopic; am raspuns la vrajeli cu "chiar ca vrajeli".. ce ai tu cu mine daca asta e parerea mea vis a vis de topic asta :o in alta ordine, sunt sigura ca esti suficient de buna la toate. |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Si io mis ardeleanca :P dar cu ceva sange de neamt :hainoroc:
Asa ca eu beau o bereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :hainoroc: :hainoroc: Si cel mai super e un sprit din demisec cu apa tonica :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE QUOTE Eu ce sa mai zic? :'( Sunt maniaco-depresiva azi: oricat as scrie, oricate noutati as pune ... tot nu sunt suficient de buna :'(. :welcome: VisNetic! Speram ca ai ceva interesant sa ne spui aici, inafara de offtopicisme ... ;) dore, prea mult zel strica probabil; cat despre ceva interesant de spus, aici.... pai nu prea am ca nu iubesc pe nimeni deocamdata ::) si nu-s deloc offtopic; am raspuns la vrajeli cu "chiar ca vrajeli".. ce ai tu cu mine daca asta e parerea mea vis a vis de topic asta :o in alta ordine, sunt sigura ca esti suficient de buna la toate. Bravo vis.......apai daca la vrajeli nu ai voie offfffffffffffff, da greu mai este unde-i interzis!!! :hainoroc: Pentru asta,.......................... iti primesti karma!!! |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Mistaco azi te vrajesc pe tineeeeeeeeeee? :hohote:
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
atentie cu vodka aia Sorin... :)
|
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Draga Bubulina :) Noi folosim Absolut doar in caz de forta majora :P
Cand ne intalnim toata gasca o "alteram" ce Red Bull si nu se mai rupe sau indoaie....din contra sa vezi ce vrajeli ne trec prin cap :hainoroc: :hainoroc: Uite mai jos: (IMG:http://photobucket.com/albums/f329/justwdw/th_DSC09066.jpg) Sorin. |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Haideti la vrajeli, popor, ca doar e sambata seara, nu? :-*
Asaaaa....deci eu va iube pe toti si mai ales pe cei care nu ma iubesc sau care nu ma mai iubesc :hainoroc: vorba aia: hai sa ne avem ca frati/toti suntem putin luati... :-* |
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Putin sau mai mult luati :) ce-i sigur e ca moa e dus de mult...................... :hainoroc: :hainoroc:
Iti urez o super Duminica Dore :sexylady: :floricele: Sorin. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
cu bubulina era o melodie, huh? bubulina gospodina :)))mi-aduc io aminte ceva....
pde pe la alt topic: sa-ti traiasca pruncii! unde era copila la climbing? |
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Era in mana mea la un Canyoning, dar nici nu mai stiu exact unde a fost facuta poza :)
Am pus-o pe coarda de la 5 ani :o Stiu ca nu-s normal, dar asta e ::) Sorin. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:20 AM |
|