![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
Dorm, mananc, beau si fumez,
Imi zice lumea ca sunt obez Stau in pat la televizor Ma uit la sud-americane pana mor. O iubesc, ma iubeste De dimineata imi face peste Pe la pranz baga-o tocana Dar sunt roman, ce naiba-I spun : fa si-o pastrama ! Ref : Bubulina, gospodina Iti gateste pana cand cade lumina Bubulina, gospodina N-are pace daca nu-ti face ce-ti place Zice : caviar, somon fume Ma uit la ea si-i zic : ce-i aia bre ? Zic : n-am nevoie, eu am mileu Si am un peste lung de sticla pe tv-u Ea se pare ca-i fericita Si eu-s la fel, dar mai vreau o clatita Am cu ea doi copii mai scunzi Nu sunt copii inalti dar-s foarte profund Refren. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
ella U made my day :morideris:
da acu tresa plec.... sa fii iubita asa cum ti-a fost si frica sa visezi a fi posibil vreodata ;) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
QUOTE sa fii iubita asa cum ti-a fost si frica sa visezi a fi posibil vreodata ;) merci bulina. si tu la fel! :) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
in miez de noapte imi declar si eu iubirea fata de semenii de pe eLady. pup u all :-* :-* :-*
sorine, baga o vodka+red bull si la mine :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
aiurea, vrajelile cele mai vrajitoare ies dupa o cana de vin fiert :P
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 197 Joined: 15-January 06 Member No.: 150 ![]() |
dupa cat vin am baut aseara...sigur astazi as fi buna de vrajit. dar pe cine? :'(
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
io le iubesc tare pe ciresica si blondica :pupaceala:
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Si ioooooooooo pe tine,hasulica :pupaceala: :pupaceala: :floricele: :-*
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
mey, ma iubeste lumea si eu acuma vad ??? si eu va iubesc pe voi :-* si pe fetele zanatice si pe masculii feroce :-* :-* :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Laryyyyyyy, unde esti mama?
:-* Eu iubesc pe toata lumea :emoticondeimbratisat: [move] :-* :-* :-*[/move] |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:11 AM |
|