![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
desi mie nu mi-a facut nimeni declaratii de amor :'( eu va iubesc pe toti :-* :-*
[move]:hainoroc:[/move] |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
mi amor :-* berbecutza, loooooove u :floricele:
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
:-* titsicule.... da' pana nu vine mircea radu, bre, nu cred :fluierat:
[move] :-* :-* :-* :-* [/move] |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
berbecutza, si eu te iube :-* si pe tine titsicule :-* si pe hasulica, blondica si laryysa :-*
si pe mistaco :hainoroc: si pe toata lumeaaaaaaaaa :-* :-* :-* (IMG:http://i43.photobucket.com/albums/e365/ciresica/iconite/hug8ok.gif) azi sunt cu chef de iubit ::) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Si eu va iube azi pe toti, dar cel mai mult imi iubesc maseaua, ca sa se dezumfle :'(
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
pup la masea sa se desumfle Carrie :-* :-* :-*
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
nici la mircea radu, "surprize, surprize" si "iarta-ma" la un loc, nu simt lacrima pe obraz cum o simt cand citesc topicul asta.
al vostru, rossdale sensipilizat |
|
|
![]()
|
|
have a chocolate :D
there, there :P |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
carrie, pupici sa treaca :-* :floricele:
|
|
|
![]()
|
|
ciocolata? a zis cineva ciocolata? :| (da' sa fie alba ;))
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 10:05 PM |
|