![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
io as putea sa stau la tine in brate si caloriferul la mine in brate. :D
(IMG:http://www.smileyville.com/images/happy/friends3.gif) si uite asa as avea parte de inca un element (IMG:http://www.smileyville.com/images/happy/BRAVO1.gif) missu invata cu drag si spor nu apare pe aici. stiu eu. ca m-am gasit cu ea sambata. studiaza intensiv :D |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
mai bine stam una langa celalalta/ celalalt, mai multa energie si caldura :P
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
deci nu m-ai furat de la missu ca nu eram in posesie.
sh'apoi am zis doar ca ma iupesti, nu ca may cucerit. repede te mai umfli in pene, respectif blana. (a devenit moda si "deci") :| |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
una langa alta in brate la invi nu? altfel nu accept :fluierat:
:-* |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
beyyy, cate doi si numai in caz de maxima urgenta cate trei ;D
in plus poate nu ne vrea :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
daca acceptati si caloriferul, nu am nici o obiectie :o
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
"deci" esti taiat de lista si iti va lua locul invi domnu' fad_perfers
:fluierat: p.s. invi fara calorifer :| |
|
|
![]()
|
|
eu cu obiecte tari, contondente si neinsufletite nu ma impac prea bine :fluierat:
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
deci berbecutza nu ma iupesti.
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
deci da...nu te mai iupesc :) ...si lasa-ma ca ma concentrez asupra lui invi...cica nu vrea fara calorifer auzi!!!!! :hohote:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 06:05 AM |
|