![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
berbe, ramanem la "al cincilea element", da? :fluierat:
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
cate fursecuri pot sa cumpar cu 49 karma?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
ross
te iubesc eu. mult, mult, mult. si pe invi il iubesc ,dar acum e cam aglomerat... si pe sorin, mistaco. de tsume nu mai vorbesc... dar aici e cu nabadai. si scantei.... fetelor si pe voi va iubesc mult. imi faceti ziua frumoasa (zambesc cu gura pana la urechi cand citesc postarile voastre (tits, ciresica dulce dulce, albinuza, berbe) a si sa nu le uit pe carrie, angeldust si honey... la toata lumea :-* :-* :-* :-* |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
pupacealaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:pupaceala: pt ella ::) ps. cam 1.6 si ceva fursecuri :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
si eu voua :pupaceala: :)
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
v_v, hai ca ti-am dat 50 sa nu dea cu virgula ::)
ella, da' sa stii ca noua ne place sa ne credem speciali. si mie, si lui ross, si lui sorin, si lui mistaco :P Noi va dam impresia asta, da, asa ca vrem de la voi acelasi lucru :D :floricele: |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
deci io azi parca sunt alien ca nu-mi gasesc locu' pe pamant si nici la munca... :'(
deci domnu' perfers, care vede_voci, jartele s'alte cele, da-mi si mie niste ciocolata de pe planeta ta ca pe a mea nu e... :'( |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
na ca mi s-a dus buhu ca sunt perfers.
deci sunt trist. |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
ai si tu niste fetisuri, ce maaare lucru :P
te acceptam asa cum esti, trist :D |
|
|
![]()
|
|
eu nu stiu cat de speciala mis :-X
da ma straduiesc :P invi, tu ai, in schimb, ai un loc special in sufletelul meu... dar ti-am spus, astept sa te eliberezi si..sa dai drumul (din brate) la caloriferul ala... ::) ross nu esti suficient de perfers...cat mi-ar place mie sa ma gandesc ca esti. asa ca m-ai ai un pic de lucru... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:24 PM |
|