![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
berbe rulz :trozneala:
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Ca sa pastram linia melodica a momentului:
Si io fa iube de-mi sare capacili, zau ase! Poci ca sa fiu si io perfearsa? :D Tineti-mi si mie loc, fa rog, la coada perfersilor ca tot omul stie ca cei din urma vor fi cei dintai...perfesi :hainoroc:. :-* :-* :-* |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
:welcome:
Dore la perfersi, dupa care treci la palavre pentru un grup hug si poate doresti sa participi si la cenaclul nostru organizat pe tema mereu de actualitate: Milk und Cookies si alte perfersiuni: bani, manele, alea, alea iube :-* :-* :-* |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
ati uitat sa scrie corect. sau poate nu mai stie eu sa citeste.
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
:-X :-X :-X vv nu mai vede ca sa citesca nimic, ma ameteste interschimbarea asta literala :-X
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
si asta e contagioasa.
|
|
|
![]()
|
|
nu mai zic nimic
vv, nici nu te salut, noapte buna :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
eu azi imi declar iubirea soarelui ca poate iese si el si ne mai incalzeste. eu iar sunt rebegita de frig :'( o sa si racesc daca o mai tine mult... :-X
|
|
|
![]()
|
|
te incalzesc eu cu un pup :-*
::) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
grup...? eu am nevoie de o adevarata adunare general :fluierat: :-*
soare iesi si ne-ncalzeste noua frig din nou ne este :floricele: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 05:51 PM |
|