![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
raspuns de la "cantareti" pentru laryy:
Mey dar ai talent, mey, deci nu stiu cum sa-ti spun dar esti o valoare indubitabil zic, mey si te iube tare mult. :-* Daca te roade tare talentul poti sa postezi la manele ;) :-* :-* :-* |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
:hohote: :hohote: :hohote:
Multumesc , fug repede pana nu imi dispare muza :hainoroc: :hainoroc: Si eu te iube mult :-* :-* |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
hey, ce-i vrajeala asta aici? :fluierat:
:-* :-* :-* pentru everybody, mai ales pentru cine ii si vrea ;D ;D |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
dulcico si pe tine te iubesc mult :-* :-*
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
:-* :-* u back laryy
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
io va iubesc pe toti, si stau la pupat azi. deci veniti de ma pupati. ca vreau sa fiu puapata azi. :-*
|
|
|
![]()
|
|
:-* :-* (IMG:http://i43.photobucket.com/albums/e365/ciresica/iconite/hug8ok.gif)
albinuta |
|
|
![]()
|
|
Pe unde ai fost mey , hai sa te iubesc oleaca :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
am fost prin tara pana la focsani ieri, alaltaieri am avut treaba...
nu amami intrat de 2 zile si asa de multe s-au intamplat.... va tucuiesc :-* |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce mai este nou pe la Focsani?
Nu am mai fost de vreo 6 luni!!! Sper sa merg cit mai curind, desi singurul lucru care imi place acolo este vara in piata de zarzavat, ca la noi in zona nu prea este mare diversificatie!!! :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 12:11 PM |
|