![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Focsaaaaani, vai ce dor imi este sa ma intorc acolo. Albinuza :-* te iube si mai tare acum, ca mi-ai amintit de el :-*.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Azi , iubesc viata , pe mine (da' rau, tare :P ) , pe voi, si pe cine mai vrea.
Am o stare iubareatza azi :inloove: |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu as vrea sa spun ca iubesc zilele linistite in care nu-mi ia foc neuronii cautind sa rezolv problemele aparuta, fara sa le chem!! :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
nu am stat mult la focsani! nici nu am intrat ca lumea in el. am fost la ACR la intrare in oras..oarecum..
si io va iubesc pe voi :-* :-* :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
:pupaceala: carrie :pupaceala: Si pentru toata lumea :pupaceala: :floricele:
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
berbe
de 3 zile-ncoace , cautarea nu-mi da pace .... gata ca nu mai mere , dar mi-ai promis ca-mi faci o dedicatie si ia-o de unde nu-i ??? .... te iert totusi c-ai beut cu ciresica in cinstea mea. :pupaceala: |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:'( :'( de nu eram insurat.............. mama ce de subiecte aveam cu voi ?????????????
:hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
:o mistacule, ce vrei mey sa spui? :fluierat:
lasa ca si daca esti insurat tot putem sa ne :-* virtual si sa :hainoroc: :D :-* si pentru hasulica si pentru blondicuta. |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
vrajeam dulcica, vrajeam, nu-i voie ?????????
[move]:-* :-* :hainoroc: :-* :-* :'([/move] |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
tocma' ce a zis ca e voie. ciresico, te rog frumos sa imi oferi o explicatie :evil:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:47 AM |
|