![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
group huuuuuug :pupaceala: :-* :-* :-*
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
yeeaaah group hug :pupaceala:
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
:aplauze: multumesc fetele :floricele: :pupaceala:
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
deci da...repede group hug pana nu-mi trece raceala :-X
:-* fetele |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Berbecutza :-* poftim si o cana cu ceai ca sa te faci bine cat mai repede. Vreau si eu putina raceala...sau macar un pui de gripa, daca se poate, ca sa am motiv sa stau acasa cateva zile ::).
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Va pup pe toate vrajitele ::)
:-* |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
we :-* u back
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
QUOTE Berbecutza :-* poftim si o cana cu ceai ca sa te faci bine cat mai repede. Vreau si eu putina raceala...sau macar un pui de gripa, daca se poate, ca sa am motiv sa stau acasa cateva zile ::). Dore, sa stii ca ceaiul de la tine m-a vindecat ;)..... ma simt mai bine si nu cred ca dorita gripa o mai poti lua de la mine :) |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Ce ma bucur, berbe :P.
Azi va iube pe toate...iaca ce cadou aveti (IMG:http://i41.photobucket.com/albums/e265/dore_eva/shoe-ani.gif) :-* :-* :-* Domnilor, daca simtiti nevoia...va pun si voua o pereche-doua de slapi ;). |
|
|
![]()
|
|
Dore :o :emoticondeimbratisat: nimic nu ma emotioneaza in afara de iubeala mai mult decat un slideshow cu pantofiori. :-*
:-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 06:35 AM |
|