![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Fiindca eu oricum va iube pe toate si pe toti, va urez un craciun fericit si linistit. :-*
Iata si cadoul pentru voi, faceti click pe fiecare personaj si dati sonorul la maximum ;) : http://www.icq.com/img/friendship/static/c...ard_7944_rs.swf |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neataaaa!! si io va iubesc pe toate !! sa mor daca nu :D
sunteti cele mai tari femei pe care le-am cunoscut...ma rog..impropriu spus cunoscut ca personal nu am avut placerea dar si asa e foarte bine si sunt mai mult decat sigura ca odata si odata tot o sa va cunosc pe toate. Va tuc pana vi se incretesc buzele de la umeleaza :D Aaa, si va multumesc pentru tot. Stiti voi pentru ce :-* |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
:offtopic:
Te iubesc eu titsicule :-* |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
:pupaceala: blondica
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Si eeeeeeeuuu va iubesc muuuuuult de tot :-*
Ceva special am pentru Dore , tsunnami , missu, fahnel ,tits , blondina, angeldust-ul meu ,albinuza,kaleeeee , carrieeee, h_2004 ,arianaaaa,inviiiiiii , diana si tooooooti . Ordinea e aleatorie , cu exceptia primului loc Dore :P te iubesc muuuuuuuult :-* |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
sa inteleg ca stam la coada?
ma bad dupa dore. din 2 motive. secrete ::) |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Tu esti primul dintre barbati :P :P
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Laryysa :-* si eu te iubeeee :-*.
Invi, nu fi invidios ::) ca te iube si pe tine...dar tot pe Angelina mai mult :D. Deh, ce sa faci, femeile astea ... :morideris: |
|
|
![]()
|
|
Care sunt motivele tsunnami ? :ametit: :)
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
dore, te inteleg, si sa stii ca ai toata aprobarea mea :D
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:58 AM |
|