![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Si eu va iubesc pe toate si pe toti.Pe acest forum nu este nimeni,absolut nimeni care sa imi fie antipatic..in afara de carmelia si monica...anyway..
Va pup :-* |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
io-s mai retinuta :rusinosul: ..... imi plac foarte multe persoane de pe forum, ca dovada ca stau pe-aici zilnic si destul de multisor .... sunt si exceptii dar lumea asta e prea plina de rautate si urat asa ca am sa-mi tin preferintele pt mine , promit de asemenea sa ma abtin de la comentarii si o sa incerc sa-i plac pe toti ..... :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
h_2004 eu te iubeeeeeeeeesc :-*
si sa nu zici acum ca eu oricum iubesc pe toata lumea aici pe forum (ca ai avea dreptate :P) Si cand ma gandesc ca la inceput nu imi placea forum-ul asta :frustraree: :trozneala: (Sa ma iertati ca sunt sincera dar asa sunt eu ). Acum in schimb :inloove: :pupaceala: nu mai pot de dragul lui :hainoroc: :-* |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Si pentru asta Diana TE IUBEEEEEEEEESC MULT de tot :pupaceala: :floricele:
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
neatza!!!1
:offtopic: larrysa dragalasa?? ce ai facut fata cu al tau?? ai bagat pe undeva ca nu gasesc? :-* |
|
|
![]()
|
|
:offtopic: da un beep :-*
Azi mai imi declar iubire pentru ; meli , elle_ni , ella , b_unica , honey , h_2006 :P , meg , kalua , cecylly , Ariana , alexa , cornelia69 , albinuza , bianka7 , pufu , angelito , blondina si mai am :P :P |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 190 Joined: 18-December 05 From: Bucuresti Member No.: 115 ![]() |
Multumesc Larysei ca ma numar printre cele "iubite" si declar si eu la rindul meu ca mi-e tare drag de Blondina si de Larysa si pentru Diana am pastrat un loc de suflet pentru ca ne-a dat ocazia sa demonstrama ca sintem niste doamne, atit la propriu cit si la figurat. :-* :aplauze:
|
|
|
![]()
|
|
Si eu ii mai iubesc pe tsunnami , tsunnami si tsunnami :P :P :P
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 194 Joined: 7-December 05 Member No.: 3 ![]() |
o doamne, cu greu ies vorbele astea din gura mea, dar fac o exceptie pt voi, nah VA IUBESC!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* pt toti si toate. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Cecy, m-ai lasat uda. :'(
Si eu mah, pe toti si pe toate. Tsuna, sui-m-as pe motoru' tau odata ;D! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:59 AM |
|