![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 194 Joined: 7-December 05 Member No.: 3 ![]() |
gata fetelor, nu fiti suparate, v-am dat cate-o karma asa cum am promis. :pupaceala:
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
elly :-* ai pus punctul pe i . :aplauze:
Asta am vrut sa subliniez , faptul ca te simti sau nu iubita , adica suntem toate aici si nu e obligatoriu sa ne placa de toate , dar asta e ,important e sa ne intelegem " la bine si la greu" :P :P De fapt despre asta si e acest tpoic :hainoroc: :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
sa speram ca mai mult la bine si raul sa stea departe :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
laaaaryyyy ..... si io te iubesc .... ca altfel nu ma agitam atat latopicul tau ..... si ti-am rotunjit karma la 15 asa ca pt week-end .... pusi :-*
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
I love you much :pupaceala:
esti de belea :P |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 ![]() |
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* va pupic pe toate!
|
|
|
VisNetic |
![]()
|
Musafir ![]() |
oh wow, chiar ca vrajeli... 6 pagini ... :aplauze:
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Eu ce sa mai zic? :'( Sunt maniaco-depresiva azi: oricat as scrie, oricate noutati as pune ... tot nu sunt suficient de buna :'(.
:welcome: VisNetic! Speram ca ai ceva interesant sa ne spui aici, inafara de offtopicisme ... ;) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Dore cum adica? Ce s-a intamplat :o ? uite pun eu la karma 1 plus si-ti dau si-un buchet de flori :floricele: .... :pupaceala:
|
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* va pupic pe toate! Cica pe toate :o Si noi ce suntem, doar niste mobile prin casa fetelor :-X Sorin. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:27 PM |
|