![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Err, eu am ascultat tot clipul si ea singura s-a oferit sa faca una alta, nu a tras-o Buzdugan in partea intunecata a metodelor de trecere a examenelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Meg, acuma fara suparare, chiar nu vad de ce sa fie aia invidiosi ca face fata sex oral la tot poporu`... poate doar partea masculina care ofteaza si spera sa ajunga intr-o zi cadru universitar... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Cred ca Meg se referea la faptul ca sunt invidiosi ca isi trece examenele, baietii n-au sanse prin metoda asta.
Personal, nu prea "gust" farsele lui Buzdugan, dar pentru amatori, mai este una tampita cu Flaviana, insa nu stiu unde o puteti auzi. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Indiferent ce hram poarta tembela asta care se oferea sa faca sex oral, tot este o gluma proasta, atat din partea colegilor cat si din partea lui Buzdugan. Cu ce drept se apuca el si face de rahat cate un om. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Ceea ce face Buzdugan mi se pare de prost gust, ceea ce fac "prietenii" mi se pare josnic.N-as putea sa-i fac unei persoane asa ceva (indiferent cine este ea) doar de dragul amuzamentului (al meu sau al celorlati). Este optiunea personala a fiecaruia de a face compromisuri, de a se injosi, de a cobori pana la cel mai jos nivel... Si daca persoana respectiva se suporta asa cum este este iarasi problema ei.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Marbe, ai pus punctul pe j! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 30 Joined: 18-June 07 From: cipru Member No.: 1,819 ![]() |
Cum inteleg unele domnisoare sa reuseasca in viata, e treaba lor. Ceea ce este trist insa, este faptul ca aceste domnisoare, nu sunt altceva decat medicii, avocatii sau profesorii de maine. Si asta ar trebui sa ne puna putin pe ganduri cred eu.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) De fapt colegii ei sunt invidioshi ca pleaca in State. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Am gasit si eu ceva care m-a lasat nu fara cuvinte ci cu gura cascata http://www.youtube.com/watch?v=r0BukAy_dko...ted&search= La fel si restul filmuletelor cu acest tip... (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Abraham Lincoln John F. Kennedy
Ales in Congresul USA in 1846. Ales in Congresul USA in 1946. Ales Presedinte al USA in 1860. Ales Presedinte al USA in 1960. Amandoi au fost deosebit de interesati de imbunatatirea drepturilor civile. Sotiile ambilor au pierdut cate un copil in timp ce stateau la Casa Alba. Amandoi presedintii au fost asasinati intr-o zi de vineri. Amandoi presedintii au fost impuscati in cap. De aici incolo, lucrurile incep sa capete un aer mai misterios... Numele de familie al secretarei lui Lincoln era Kennedy. Numele de familie al secretarei lui Kennedy era Lincoln . Amandoi au fost asasinati de sudisti, si amandoi au fost inlocuiti de catre alti sudisti, dar cu acelasi nume de familie: Johnson. Andrew Johnson, care l-a inlocuit pe Lincoln , s-a nascut in 1808. Lyndon Johnson, care l-a inlocuit pe Kennedy, s-a nascut in 1908. John Wilkes Booth, asasinul lui Lincoln , s-a nascut in 1839. Lee Harvey Oswald, asasinul lui Kennedy, s-a nascut in 1939. Ambii asasini foloseau si erau cunoscuti dupa cele trei nume, fapt destul de putin frecvent in cultura nord-americana. Suma literelor celor doua nume dau acelasi rezultat: 15. Acum tine-te bine de scaun... Lincoln a fost impuscat intr-un teatru numit "Ford". Kennedy a fost impuscat intr-un automobil " Lincoln ", fabricat de catre compania "Ford". Booth si Oswald au fost amandoi, la randul lor, asasinati inainte de a fi judecati. Si pentru ca misterul sa fie complet... Cu o saptamana inainte sa fie asasinat, Lincoln fusese in localitatea Monroe , statul Maryland . Iar cu o saptamana inainte sa fie asasinat si el, Kennedy fusese cu Marylin Monroe . |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Mai da-le-n colo! Ce chestie...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 12:36 AM |
|