![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) nu-mi vine sa cred
cum a reusit? Sunt socata! |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mariana Bridi da Costa a trecut prin cea mai traumatizanta experienta din viata ei. Din cauza unei infectii urinare a facut septicemie, iar circulatia sangelui in membre i s-a blocat. Asa ca medicii au fost nevoiti sa-i amputeze membrele.
Frumoasa bruneta, care a reprezentat Brazilia in concursul Miss World, in 2007, a fost diagnosticata pe 30 decembrie cu pietre la rinichi. Mai tarziu medicii si-au dat seama ca de fapt tanara a fost infectata cu pseudomonas aeruginosa, o bacterie de obicei fatala. Mariana Bridi da Costa a facut septicemie si a fost operata de urgenta intr-un spital din localitatea Serra, Brazilia. Deoarece circulatia sangelui in membrele superioare si inferioare a fost blocata, medicii s-au vazut nevoiti sa i le amputeze. Tatal fetei, Agnaldo da Costa, a declarat insa ca cea mai mare grija a lui este ca fiica sa sa ramana in viata. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/marina.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fereasca Dumnezeu de-asa ceva! Mare pacat, sa-i dea Dumnezeu optimism!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce ingrozitor!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Tocmai am vazut la stiri ca a murit (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Tata la 13 ani
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/alfie.jpg) Alfie Patten, un baietel de 13 ani din Marea Britanie, a devenit tata - si nici macar nu stie cat costa un scutec pentru micuta Maisie Roxanne. Alfie, care arata ca si cum ar avea 8 ani, nu 13, a devenit tata dupa ce a facut sex neprotejat cu prietena sa, Chantelle Steadman, in varsta de 15 ani, noteaza The Sun. Cei doi copii au aflat cu groaza ca vor avea un copil, insa, in pofida faptului ca erau siguri ca parintii "or sa-i omoare", au decis sa-l pastreze. "M-am gandit ca o sa fie bine sa avem un copil. Nu m-am gandit cum o sa-l ingrijim. Eu nu prea primesc bani de buzunar de la parinti. Cateodata tatal meu imi da 10 lire sterline", povesteste scolarul. Tatal lui Alfie, Dennis, sustine ca baiatul lui habar nu are ce-l asteapta, insa pare a fi sincer interesat sa fie un tata devotat si responsabil. Chantelle si Maisie vor locui cu parintii fetei. Tatal Steve este somer, si Chantelle mai are cinci frati. Toti locuiesc intr-o locuinta sociala in Eastbourne. Sursa: Romania Libera |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa vedeti, ieri la cursurile de fara frecventa, in timp ce mi se prezentau cei prezenti, o domnisoara mi-a zis ca are 22 de ani si o fetia de...12 ani. Nu mi-a venit a crede, am avut o reactie, whaaaat?! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Sigur stie bine cifrele in ingliş?
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai mi-a zis in romana, eu am tradus ca-s prastie toti. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
walpu, mi s-a facut chielea de gaina pana-n varful capului. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 12:36 AM |
|