![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da frate...ce poveste intortocheata. Eu nu m-as cupla cu un tip care are 2 copii din 2 relatii diferite.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
In urma cu cateva saptamani, Tardea a inaintat actiunea de divort, declarand ca, dupa finalizarea procesului, o va cere in casatorie pe asistenta lui Mircea Badea. Alexandra, inca sotia in acte a lui Andrei, este insarcinata in sapte luni, dar Andrei contesta faptul ca el ar fi tatal copilului care urmeaza sa vina pe lume. Mircea Badea? Mi-ai dat ceva palpitatii! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Din fericire, nu e nevoie de decor in monologurile lui, spre deosebire de alte emisiuni. Contesta ca este tatal copilului? Asta e chiar urat, cum poate fi atat de sigur? Macar sa fi asteptat sa faca un test de paternitate inainte sa lanseze astfel de acuzatii defaimatoare in public. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Yap, au dat-o in bara cei de la CanCan cu Badea. Dar nu-i treaba mea sa-i corectez ... Sa le dea el drept la replica, dac-o vrea sa-si spele reputatia de monologhist. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Foarte tari redactorii CanCan! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Parca a spus ceva Badea recent intr-o emisiune, dar se pare ca uneori se uita doar la poze, intrucat doar poza a comentat-o (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si nu asocierea de nume si imagine. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apai sweet, no cum? Daca n-ai facut sex cu nevasta-ta de vreun an si ea-i gravida in 7 luni... e cam clar ca nu-i al tau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Serios, Jo? Nu stiam cum se concep copiii. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sincer, avand in vedere ca inca stateau impreuna, eu nu cred ca nu au avut relatii sexuale deloc, dar nah nu ma bag in asternuturile lor de matase. Multi fac insa asa, se spala pe maini de responsabilitati cand apare vreo pimpuita.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Am citit azi o stire care m-a socat de-a dreptul. Nu stiu de-o fi topicul nimerit (de nu, iaca nu ma certati prea tare), desi in fata unei astfel de realitati uneori esti lasat fara cuvinte.
"Procurorii DIICOT Bacau au arestat sambata parintii a doi copii care incercau sa-i vanda pentru a li se preleva cate un rinichi, in schimbul a 12.000 de euro. Cei doi, N.C. si P.B., recidivist, in calitate de parinti naturali, si-au manifestat intentia de a-i vinde pe minorii B.C.D., si respectiv B.B.A., ambii in varsta de 7 ani, pentru a li se preleva acestora cate un rinichi, primind pentru acordul lor suma de 12.000 Euro. In scopul prelevarii de organe de la cei doi minori, inculpatii i-au dus pe acestia la un laborator de analize medicale din mun. Bacau, unde le-au fost prelevate probe de sange pentru analiza, in vederea stabilirii starii de sanatate si a compatibilitatii. Inculpatii au semnat si declaratii notariale, aratand ca sunt de acord cu deplasarea minorilor la un spital din Timisoara, in vederea prelevarii unui rinichi si, mai mult, si-au manifestat intentia de a se deplasa personal la spital, pentru a se asigura ca nu vor fi prelevate si alte organe, situatie in care ar fi solicitat plata unei sume de bani suplimentare. N.C. si-a manifestat intentia de a-si vinde si fetita minora, contra unei sume de bani, afirmand ca nu ii este de folos, fiind bolnava. Tribunalul Bacau a dispus arestarea preventiva a celor doi inculpati pentru o perioada de 29 de zile." Fetita nu ii mai era de folos pentru ca era bolnava (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Ma mir cum de-i mai rabda Dumnezeu. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) am auzit si eu stirea si m-am crucit!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doamne Dumnezeule! Mi s-a facut pielea de gaina!
Am vazut la tv cozile imense de la un centru de donatii de organe din India. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Un primitor de organ a vrut sa-si cunoasca donatorul, care binenteles ca era un om simplu si sarac lipit pamantului si-i era rusine de statutul lui social si frica ca daca il vede cel caruia ii da rinichiul, nu-l mai vrea. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Exista atatea chestii cutremuratoare! |
|
|
![]()
|
|
Sa mai spun de tipa care voia sa isi vanda bebelusul sa isi puna silicoane?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 09:01 PM |
|