![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu azi am auzit altceva , cei de la Antena 1 s au dus cu niste camere ascunse la niste parinti care isi vindeau copii cu 2000 euro, apoi prin tel le a comunicat ca mai pot sa i faca rost si de o fetita alba furand o bineinteles, eu chiar nu vreau sa cred astfel de stiri sau mai bine zis sa cred ca exista astfel de oameni, pt mine e un semnal de alarma pe cand am un copil sa l pazesc si sa l feresc si mai tare de pericolul ce pandeste dincolo de usa casei. Am mai zis eu undeva pe aici ca animalele au suflet in schimb unii oameni doar sete de bani.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
De la comparatia cu animale mi-am amintit de un lucru. Nu stiu daca ati observat si voi, dar de ceva vreme am vazut multi caini comunitari traversand strada pe zebra. Capac au pus o gasca de 4 catei, aliniati unul dupa celalat, care au asteptat sa se opreasca toate masinile, ca sa poata merge in Herastrau. Daca n-as fi vazut cu ochii mei, as fi zis ca-i SF.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da si eu am observat asta Fanny. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu am vazut o alta scena cutremuratoare pe mine ma marcheaza tot ce tine de animale daca am un punct sensibil ala e si nu ma pot cali , pur si simplu nu pot e peste puterile mele. Eu am vazut o scena cum un caine nu se misca de langa prietenul lui mort . Mie nu mi a venit sa cred cum statea si se uita la cel mort ca si cum privirea lui l ar fi inviat, daca i ati fi vazut ce ochi tristi avea, cutremuratoare scena. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uneori cainii dau dovada de mai multa educatie decat oamenii.
Ar trebui arestati nu doar parintii acelor copii dar si cei care le'au spalat creierul parintilor... Cu siguranta oameni mult mai periculosi stau in spatele acestor lucruri murdare... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Comparatia intre astfel de monstri si animale este jignitoare si nedreapta pentru acestea din urma. Eu chiar cred ca a fi parinte este un drept si, ca orice alt drept si procreerea este insotita de o serie de obligatii. Iar cine nu poate sau nu vrea sa isi asume intreaga responsabilitate ar trebui pur si simplu sa primeasca un mare ban la acest capitol. I-as castra si fizic, pentru ca oricum s-au nascut/au devenit castrati moral (nu ma intereseaza cum, in astfel de cazuri orice fel de scuza mi se pare inutila).
Copiii astia au tras un loz necastigator de doua ori in viata, atunci cand s-a nascut cu astfel de brute pe post de parinti si acum, cand vor ajunge, cel mai probabil, intr-un centru de "ingrijire" a minorilor, unde cosmarul va continua, numai ca raul si nedreptatea vor capata noi subtilitati. E foarte trist, cu atat mai mult cu cat numai o sursa a raului a fost identificata. Exact cum spunea si Kary, in afacerea asta mizerabila e nevoie de mai multi actori: ca sa prelevezi organe ai nevoie de un macelar priceput (unii i-ar spune doctor, eu nu pot), ca sa vinzi un copil trebuie sa mai scapi si de controlul autoritatilor (tot va trebui sa justifici cumva de unde a aparut fiinta aia nefericita). Astia de ce nu ajung acolo unde e locul? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Doamne fereste, astia nu sunt oameni! si cand ma gandesc ca mai sunt si parinti...Realitatea depaseste din pacate si cele mai crunte scenarii din filmele de groaza!
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Intr-adevar, no comment. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Apropo de animale care trec strada pe zebra: acum vreo 2 ani, aici in oras, eram intr-o intersectie (imensa) si toate masinile s-au oprit (inclusiv cele care aveau verde), pentru ca trecea o ratusca cu bobocii. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) In plin oras si zona comerciala. Copiii mei au fost de-a dreptul incantati de spectacol. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi s-a intamplat asta pe autostrada!!! Si am crezut ca e ceva accident si nu vedeam nimic in fata si nu intelegeam ce naiba se-ntampla. Cand deodata apare mama tantosa si dupa ea bobocii mandrii nevoie mare....
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
bulina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce fain. dar ma intreb cum de au fost pe faza si au putut opri la timp primii. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 12:36 AM |
|