![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ce frumoasa esti (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Teo, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
ai fost o papusa mireasa (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) . sa stii ca daca iese ceva prost la nunta mea e doar din vina mea, eu am taiat si spanzurat in privinta organizarii, asa ca macar stiu cui sa sparg capul (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi place foarte mult rochia, e simpla si eleganta, iar tu esti superba! E facuta pe comanda sau ai gasit-o in magazin?
|
|
|
![]()
|
|
Multumesc, dragilor, de aprecieri! (Maat, ai vazut ca scriu corect? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
Rochia am luat-o de la un magazin de langa Cocor (Rafael) si a fost mai ieftina decat am sperat (vara trecuta 800 RON). Mi-as dorit o rochie f simpla si asta a fost EA, The one pt mine. Culoarea (capuccino) mi s-a parut de-a dreptul inedita. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
te-am vazut si eu ieri dar am fost pe fuga. Frumoasa tare tu, rochia mortaala!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ai fost o papusa! Si ce mandru parea sotul, la bratul tau! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
This post has been edited by sweet_girl: May 16 2008, 05:56 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Nimph, te salut pe aceasta cale si te intreb: rochia cum de era umflata? cumva pe arcuri (asa cum mi se pare in ultima poza) sau.. ?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
crinolina, mai mult ca sigur
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 02:00 PM |
|